Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ebben a nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a nagyon kellemetlen szituációban?😟

Figyelt kérdés
Szakítottam volt párommal mert hazahozta a stresszt és nehéz volt már mellette. Szerettem mint embert de ez kikészített már. Anyukájával nagyon jóban voltam, és szegénykém felhívott, hogy baj történt az exemmel, kórházban van. Most erre Ti mit lépnétek? A szakítás viszonylag friss.
2022. márc. 21. 08:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%
Tedd azt ami a lelkiismeretednek a legjobb. Ebben a helyzetben nincs helyes, vagy helytelen lépés. Empatikus személyiségnek tűnsz nekem, szerintem én is pont ezen őrlődnék a helyedben. Szerintem ne hallgass senkire,ezt egyedül te döntsd el. De! Ha legkisebb jelét látod annak, hogy ezt felhasználja érzelmi zsarolásra,akkor azt ne hagyd. Miért van kórházban?
2022. márc. 21. 10:00
 12/15 A kérdező kommentje:
Megszaladt a flex, még nem tudta megmondani az anyuka biztosra de lehet, hogy le kell vágni a lábát. Okom volt rá, hogy szakítottam, elvégre csak úgy nem tesz ilyet az ember, legalábbis én biztos nem. Ha meglátogatnám újból közel kerülnék hozzá és ugyanott vagyunk ahol a part szakad. Nem megyek be.😞
2022. márc. 21. 10:23
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a döntésed nem önző. Ahogy írtad, okkal nem vagytok együtt és tovább kell neked is lépned.
2022. márc. 21. 11:47
 14/15 anonim ***** válasza:
16%
Ez nagyon nehéz helyzet. De azért egy hat éves kapcsolat után én bemennék, ráadásul rajtad is azt érzem, hogy még szereted őt legbelül. Biztos, hogy menthetetlen?
2022. márc. 21. 13:05
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem a te dolgod már. Ez manipuláció
2022. márc. 22. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!