Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan kezelnétek ezt a szituációt?
Az egyik legjobb barátnőm összejött a sráccal akire kiskorom óta a legjobb barátomként tekintek. Egy darabig a csaj duzzogott is miatta, hogy mi ennek ellenére barátok maradtunk a sráccal, de mondtam neki, hogy nem akarok választani közöttük. Mostanra már valamennyire helyreállt a kapcsolatunk. A hétvégén viszont egy véletlen miatt szembesülten vele, hogy a srác olyan dolgokat oszt meg vele ami még a barátnője előtt is tabu, nekem viszont elég kellemetlen.
Hogyan kezelnétek ezt a helyzetet ?
Ne haragudj, de nem sikerült értelmeznem a kérdésed.
Segíts nekem, hol tévedtem el.
Adott egy lány és egy fiú, az egyik legjobb barátnőd, a másik egy gyerekkori barátod. Összejöttek. Ez eddig 3 ember, ők és te. Ennek tükrében értelmezzük az alábbi mondatot: "a srác olyan dolgokat oszt meg vele -kivel?- ami még a barátnője előtt is tabu, nekem viszont elég kellemetlen."
Tehát ki az a vele???? Ha nem te és nem is a barátnője, mert előtte is tabu???
Nem volt szó eddig 4. emberről. KI AZ A "VELE"???
"A hétvégén viszont egy véletlen miatt SZEMBESÜLTEM vele, hogy a srác olyan dolgokat oszt meg VELEM ami még a barátnője előtt is tabu, nekem viszont elég kellemetlen."
lemaradt az "m"
eléggé tini kategória amúgy...
eleve mi az hogy duzzog, mert te beszélsz a spanoddal?
óvoda szint.
Bonyolult, elsö sor után akartam írni,hogy végül is benne volt a pakliban mert te barátaid, hasonló az ízlésük te! De a végére kicsit fordult a kocka. Előző barátnőit is kibeszélte neked?
Mégsem értem olyan dolgokat oszt meg veled? De akkor miért véletlen folytán szembesültél? Mégse értem!
Nem hiszem, hogy a te gondod lenne az, hogy náluk még nem alakult olyan mély bizalom. A barátod számára egy jó barát vagy, akivel olyan dolgokat is megoszthat, amit másokkal (esetleg az aktuális párjával) nem. Ha kibeszéli a barátnődet, akkor akár kellemetlen is lehet, de nem utaltál erre, így én nem látok problémát.
29/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!