Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban vagyok több éve , pár napja meg láttam, illetve szóba keveredtem egy szép lánnyal. Egyszerűen nem tudom ki verni a fejemből. Csak flörtölni szeretnék vele, facebookon nem tudnám be jelölni mert , a párommal közös kép van ki stb.!!??
Most akkor szerelmes vagy a lanyba akit lattal par napja vagy mi van? Amugy meg beszelgess vele a munkahelyen. Az is lehet, hogy valami vilagi buta, idegesito csaj. Vagy nem, es kialakul valami es talan sikerul szakitanod szerencsetlen baratnoddel. Csak a szakitas meg az elott tortenjen meg, hogy barmit csinalnatok a csajjal beszelgetesen kivul. Ennyi.
Nem a vilag leggonoszabb dolga kiszeretni a parodbol valaki mas miatt. Ha nem tudod normalisan kezelni a helyzetet, az a ciki.
Te se lepsz ki a kapcsolatbol,mirol beszelsz?? Teljesen ellent mondasz magadnak. Ennyire hulye vagy tenyleg? XD
A szerelemnek nem lehet parancsolni, a f.aszodnak meg lehet.
Ha tudsz vele megint beszélni kérj tőle más elérhetőségét.
Viber ,WhatsApp.
Jól tud esni egy kis flört.
Amúgy nem éri meg egy stabil párkapcsolatot félredobni a bizonytalanért. Lehet egy hét után menne a kukába.
De ha rábeszéled őket és egy hármasra a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad.
Voltam a cipődben.
Áldom az eszem , hogy nem erőltettem a dolgot a másikkal és nem lett semmi. Hiba lett volna.
Szakíts a barátnőddel, utána hívd randizni a lányt.
Elég logikus.
Te örülnél, ha a párod más faszikkal flörtölgetne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!