Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolatban vagyok több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban vagyok több éve , pár napja meg láttam, illetve szóba keveredtem egy szép lánnyal. Egyszerűen nem tudom ki verni a fejemből. Csak flörtölni szeretnék vele, facebookon nem tudnám be jelölni mert , a párommal közös kép van ki stb.!!??

Figyelt kérdés
Hogyan lehetne vele irogatni hogy titokba maradjon? Mit csinálnátok ti ???
2022. márc. 21. 08:51
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%

Itt inkább azt kellene magadban megvizsgálnod, hogy miért jutottál el ebbe az állapotba?

Kezd kihűlni a kapcsolatod? Fel kellene pezsdíteni egy kicsit?

Miért tud egy másik nő ekkora érdeklődést kiváltani belőled?

Szereted még a párodat? Vele képzeled el a jövődet?

Ha ezekre tudod a választ, akkor aszerint eltudod dönteni, hogy hagyod ezt a másik nőt a fenébe, és a párkapcsolatodra koncentrálsz, vagy lezárod ezt a kapcsolatot és az új nővel foglalkozol.

De a kettő egyszerre nagyon nem fair viselkedés.

2022. márc. 21. 10:06
 22/44 anonim ***** válasza:
Dehogy szereti. Nem szeret ez senkit, csak a farkát.
2022. márc. 21. 10:07
 23/44 anonim ***** válasza:
100%
A kutyamra ha raszolok nem kezdi el meghagni a masik kutyat. De o csak egy kutya te meg egy ember ugyebar..megis nagyobb osztonleny vagy mint a kutyam. Kar h ilyennek lettek a ferfiak teremtve
2022. márc. 21. 10:09
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
Undorító vagy.
2022. márc. 21. 10:10
 25/44 A kérdező kommentje:
13: igazad van teljesen és jogosan. Ennyi év után hiába szeretem, én úgy érzem kezdünk el hidegülni egymástól. 10 év alatt én nagyon sok mindent tettem hogy meg legyen a harmónia közöttünk. Fel kellene pezsdíteni persze, csak mikor először meg láttam ezt a lányt, nagyon különös érzés fogott el, és így nehezebb… 22: nem csak a farkam szeretem!! 10 év alatt egyszer se csaltam meg! Sok áldozatot hoztam hogy rendbe legyen minden
2022. márc. 21. 10:13
 26/44 anonim ***** válasza:
Csak azt az áldozatot nem hozod meg, ami számít.
2022. márc. 21. 10:16
 27/44 A kérdező kommentje:
Már meg hoztam. De csak ha én teszem, abba bele fárad az ember egy idő után
2022. márc. 21. 10:19
 28/44 anonim ***** válasza:
100%

Nem nekünk kéne magyarázkodni, hanem a barátnődnek. Beszélj vele őszintén. De az, hogy belé csimpaszkodsz, mert ő biztos pont neked és gyáva vagy szakítani, és közben meg mással akarsz d*gni nagyon undorító. Add meg neki az esélyt, hogy szeresse más, és ne tartsd benne egy ilyen kaocsolatban.

És az a poén az egészben, hogy te lennél a legjobban felháborodva, ha valaki eljátszaná veled ugyan ezt. Meg te lennél a meggyötört lélek, akivel jól elbámt a szerelme.

2022. márc. 21. 10:19
 29/44 A kérdező kommentje:
Ha szerelembe esne, nem háborodnék annyira fel, ugyan is a szívnek nem lehet parancsolni. A szerelem az szerelem.
2022. márc. 21. 10:22
 30/44 A kérdező kommentje:
Elengedném hogy boldog legyen, ha szerelmes.
2022. márc. 21. 10:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!