Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban vagyok több éve , pár napja meg láttam, illetve szóba keveredtem egy szép lánnyal. Egyszerűen nem tudom ki verni a fejemből. Csak flörtölni szeretnék vele, facebookon nem tudnám be jelölni mert , a párommal közös kép van ki stb.!!??
Itt inkább azt kellene magadban megvizsgálnod, hogy miért jutottál el ebbe az állapotba?
Kezd kihűlni a kapcsolatod? Fel kellene pezsdíteni egy kicsit?
Miért tud egy másik nő ekkora érdeklődést kiváltani belőled?
Szereted még a párodat? Vele képzeled el a jövődet?
Ha ezekre tudod a választ, akkor aszerint eltudod dönteni, hogy hagyod ezt a másik nőt a fenébe, és a párkapcsolatodra koncentrálsz, vagy lezárod ezt a kapcsolatot és az új nővel foglalkozol.
De a kettő egyszerre nagyon nem fair viselkedés.
Nem nekünk kéne magyarázkodni, hanem a barátnődnek. Beszélj vele őszintén. De az, hogy belé csimpaszkodsz, mert ő biztos pont neked és gyáva vagy szakítani, és közben meg mással akarsz d*gni nagyon undorító. Add meg neki az esélyt, hogy szeresse más, és ne tartsd benne egy ilyen kaocsolatban.
És az a poén az egészben, hogy te lennél a legjobban felháborodva, ha valaki eljátszaná veled ugyan ezt. Meg te lennél a meggyötört lélek, akivel jól elbámt a szerelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!