Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolatban vagyok több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban vagyok több éve , pár napja meg láttam, illetve szóba keveredtem egy szép lánnyal. Egyszerűen nem tudom ki verni a fejemből. Csak flörtölni szeretnék vele, facebookon nem tudnám be jelölni mert , a párommal közös kép van ki stb.!!??

Figyelt kérdés
Hogyan lehetne vele irogatni hogy titokba maradjon? Mit csinálnátok ti ???
2022. márc. 21. 08:51
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%

Miert lennek alszent?

Sose csaltam meg senkit,ku.rva sem vagyok,voltam es nem is leszek.

Nem tudod mivel vedeni magad, tudod,hogy igazunk van es ilyen infantilis modon probalsz meg visszatamadni.nagyon bena

2022. márc. 21. 09:40
 12/44 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy kis flörtben nincs rossz, akkor ezt meséld el a barátnődnek.
2022. márc. 21. 09:43
 13/44 A kérdező kommentje:
Ok! Igaz? De nem ember vagyok emberi érzésekkel ??? Azért a 8 milliárd emberből csak velem történik ilyen ?? Egy héten egyszer látom, munkahelyem miatt, de hidd el sokszor azon vagyok hogy inkább el kerülöm, de nem könnyű!!!
2022. márc. 21. 09:44
 14/44 anonim ***** válasza:
100%
De azért gondolj bele ha a barátnőd érezne így és flörtölne mással csak mert jól esik neki az neked hogy esne? Tudnál bízni benne hogy megállnak itt? Szerintem nem.
2022. márc. 21. 09:47
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
Ember vagy, aki döntéseket is képes hozni. Az emberséggel azt magyarázod, hogy miért mennél félre? Haver, komolyan.
2022. márc. 21. 09:48
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
Onnantól, hogy elkezdtél még te lekurvázni itt minket, nincs értelme még beszélni sem tovább a kérdésedről. Te vagy az ótvaros ri banc. Szívesen megmondom ezt neked élőben is, de ha vissza mered rám fordítani, leszedem körömmel a bőrt az arcodról, ha már magadtól nem vedled le onnan azt a vaskos bőrt.
2022. márc. 21. 09:55
 17/44 A kérdező kommentje:
16: nem kurváztalak le!! Értelmezd amit irtam . Nem is ismerlek honnan tudnám ? :) 14: igen igazad van fordítva lenne nekem se tetszene a szitu, de ha szerelmes lenne másba az ellen nem tudnák mit csinálni,
2022. márc. 21. 09:59
 18/44 anonim ***** válasza:
Szóval akkor most szerelmes vagy ebbe az újba?
2022. márc. 21. 10:02
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
Az előző oldalon lévő szánalmas kommentedre gondoltam.
2022. márc. 21. 10:02
 20/44 A kérdező kommentje:
19: oda irtam hogy tisztelet a kivételnek! 18: ha minél többet látnám lehet az lennék, valami meg magyarázhatatlan dolog mikor látom, össze vagyok zavarodva,
2022. márc. 21. 10:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!