Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban vagyok több éve , pár napja meg láttam, illetve szóba keveredtem egy szép lánnyal. Egyszerűen nem tudom ki verni a fejemből. Csak flörtölni szeretnék vele, facebookon nem tudnám be jelölni mert , a párommal közös kép van ki stb.!!??
Figyelt kérdés
Hogyan lehetne vele irogatni hogy titokba maradjon? Mit csinálnátok ti ???2022. márc. 21. 08:51
11/44 anonim válasza:
Miert lennek alszent?
Sose csaltam meg senkit,ku.rva sem vagyok,voltam es nem is leszek.
Nem tudod mivel vedeni magad, tudod,hogy igazunk van es ilyen infantilis modon probalsz meg visszatamadni.nagyon bena
12/44 anonim válasza:
Ha egy kis flörtben nincs rossz, akkor ezt meséld el a barátnődnek.
13/44 A kérdező kommentje:
Ok! Igaz? De nem ember vagyok emberi érzésekkel ??? Azért a 8 milliárd emberből csak velem történik ilyen ?? Egy héten egyszer látom, munkahelyem miatt, de hidd el sokszor azon vagyok hogy inkább el kerülöm, de nem könnyű!!!
2022. márc. 21. 09:44
14/44 anonim válasza:
De azért gondolj bele ha a barátnőd érezne így és flörtölne mással csak mert jól esik neki az neked hogy esne? Tudnál bízni benne hogy megállnak itt? Szerintem nem.
15/44 anonim válasza:
Ember vagy, aki döntéseket is képes hozni. Az emberséggel azt magyarázod, hogy miért mennél félre? Haver, komolyan.
16/44 anonim válasza:
Onnantól, hogy elkezdtél még te lekurvázni itt minket, nincs értelme még beszélni sem tovább a kérdésedről. Te vagy az ótvaros ri banc. Szívesen megmondom ezt neked élőben is, de ha vissza mered rám fordítani, leszedem körömmel a bőrt az arcodról, ha már magadtól nem vedled le onnan azt a vaskos bőrt.
17/44 A kérdező kommentje:
16: nem kurváztalak le!! Értelmezd amit irtam . Nem is ismerlek honnan tudnám ? :) 14: igen igazad van fordítva lenne nekem se tetszene a szitu, de ha szerelmes lenne másba az ellen nem tudnák mit csinálni,
2022. márc. 21. 09:59
18/44 anonim válasza:
Szóval akkor most szerelmes vagy ebbe az újba?
19/44 anonim válasza:
Az előző oldalon lévő szánalmas kommentedre gondoltam.
20/44 A kérdező kommentje:
19: oda irtam hogy tisztelet a kivételnek! 18: ha minél többet látnám lehet az lennék, valami meg magyarázhatatlan dolog mikor látom, össze vagyok zavarodva,
2022. márc. 21. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!