Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülök, hogy szingli vagyok, más lányok is vannak így?
Egy kapcsolatom volt eddig, ami két évig tartott, de röviden tömören katasztrófa volt. De szerencsére már lassan egy éve, hogy véget vetettem a kapcsolatnak. Aztán néha, mikor arra gondolok, hogy nincs barátom, rendesen öröm tölt el. De tényleg, azt csinálhatok, amit akarok, nincs itt egy faszi, aki cseszeget a hülyeségeivel, meg jajgat nekem. Úgy érzem nem is akarok kapcsolatot. Más is érzett már így?
19/L
Magát megcsapta a hóember, vagy mi a problémája? 🤣
Öm...nem magamat írtam le, az előző emberkével közöltem, hogy félreértett.
"Oké hogy felnőtt emberrel jártál, de attól te magad még egy kislány voltál, sőt, most sem vagy felnőtt, csak papíron."
Woww tényleg? Felfedeztük a kanálba a mélyedést.
Tulajdonképpen igen.
Amúgy sem éreztem magam soha jól párkapcsolatokban, mivel túlságosan kötöttek nekem, túl sok időt és energiát vettek el fontosabb dolgoktól, pl. karrier vagy tanulás. Most is olyan az életem és a napirendem, hogy nem férne bele egy ilyen a két munkám, egyetem, sport, stb. mellett. Ugyanakkor ez egy jó időszak arra, hogy önmagamat felülvizsgáljam és olyan személyiségfejlődésen mehessek keresztül, hogy egyszer én is méltó társa tudjak lenni valakinek.
Ezenfelül egy exemen nem tudom túltenni magam, így nem lenne etikus rögtön egy új kapcsolatba ugrani. Fel kell még dolgoznom ezt a dolgot.
"Két évig együtt voltam egy felnőtt emberrel."
De csak miután kész volt a házid. :D 5 év múlva visszaolvasod ezt a kérdésedet és sírva röhögsz magadon.
"De csak miután kész volt a házid"
Így van XD
Bár abba nem tudom mi olyan humoros, hogy együtt voltam valakivel, aki idősebb nálam. Erre lehet ezt, azt mondani, de miért röhögnék rajta? Nem volt ám olyan vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!