Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Örülök, hogy szingli vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örülök, hogy szingli vagyok, más lányok is vannak így?

Figyelt kérdés

Egy kapcsolatom volt eddig, ami két évig tartott, de röviden tömören katasztrófa volt. De szerencsére már lassan egy éve, hogy véget vetettem a kapcsolatnak. Aztán néha, mikor arra gondolok, hogy nincs barátom, rendesen öröm tölt el. De tényleg, azt csinálhatok, amit akarok, nincs itt egy faszi, aki cseszeget a hülyeségeivel, meg jajgat nekem. Úgy érzem nem is akarok kapcsolatot. Más is érzett már így?

19/L

2022. márc. 20. 18:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
46%
Így igaz, a 8.kommenteddel szépen le is írtad magad. Oké hogy felnőtt emberrel jártál, de attól te magad még egy kislány voltál, sőt, most sem vagy felnőtt, csak papíron. Szerintem is mindenki jobban jár, ha szingli maradsz, nem hinném hogy bárki sokat vesztene vele :D
2022. márc. 20. 21:07
 12/19 A kérdező kommentje:

Magát megcsapta a hóember, vagy mi a problémája? 🤣

2022. márc. 20. 21:10
 13/19 A kérdező kommentje:

Öm...nem magamat írtam le, az előző emberkével közöltem, hogy félreértett.

"Oké hogy felnőtt emberrel jártál, de attól te magad még egy kislány voltál, sőt, most sem vagy felnőtt, csak papíron."

Woww tényleg? Felfedeztük a kanálba a mélyedést.

2022. márc. 20. 21:16
 14/19 anonim ***** válasza:
45%

Tulajdonképpen igen.

Amúgy sem éreztem magam soha jól párkapcsolatokban, mivel túlságosan kötöttek nekem, túl sok időt és energiát vettek el fontosabb dolgoktól, pl. karrier vagy tanulás. Most is olyan az életem és a napirendem, hogy nem férne bele egy ilyen a két munkám, egyetem, sport, stb. mellett. Ugyanakkor ez egy jó időszak arra, hogy önmagamat felülvizsgáljam és olyan személyiségfejlődésen mehessek keresztül, hogy egyszer én is méltó társa tudjak lenni valakinek.

Ezenfelül egy exemen nem tudom túltenni magam, így nem lenne etikus rögtön egy új kapcsolatba ugrani. Fel kell még dolgoznom ezt a dolgot.

2022. márc. 20. 21:29
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én huszonéves koromig egyedülálló voltam, imádtam egyedül lenni. A párommal is imádok lenni, de néha azért hiányzik, hogy időnként mondjuk fetrenghessek egész nap, ha úgy van, vagy olyan kaját főzzek magamnak, amit ő nem szeret, de én igen.
2022. márc. 21. 07:42
 16/19 anonim ***** válasza:
36%
Megjelentek a butthurt férfiak is a kérdés alatt
2022. márc. 21. 08:49
 17/19 anonim ***** válasza:
49%

"Két évig együtt voltam egy felnőtt emberrel."

De csak miután kész volt a házid. :D 5 év múlva visszaolvasod ezt a kérdésedet és sírva röhögsz magadon.

2022. márc. 21. 16:16
 18/19 A kérdező kommentje:

"De csak miután kész volt a házid"

Így van XD

Bár abba nem tudom mi olyan humoros, hogy együtt voltam valakivel, aki idősebb nálam. Erre lehet ezt, azt mondani, de miért röhögnék rajta? Nem volt ám olyan vicces.

2022. márc. 21. 17:18
 19/19 BohócKolbász ***** válasza:
100%
Figyi Kérdező. Mellényúltál, nem volt viszonyítási alapod hogy ki milyen ember a valóságban. Most eggyel több a tapasztalatod! De ettől még remélem nem gubózol be. Mindkét nemben vannak szenyók. Ez mindig is így volt. 😊
2022. márc. 21. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!