Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki, hogy nem csókoloztam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, hogy nem csókoloztam senkivel sem még, sött méh barátom se volt? L/16

Figyelt kérdés
2010. szept. 13. 17:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ide úgy látom ilyen nyomi csúnya emberek irkálhatnak..:D Csak a te hibád h nem volt még pasid /csajod mert nem csak a külsőn múlik.
2010. szept. 20. 18:14
 22/27 anonim ***** válasza:

Sztem nem ciki.

19 éves srác vagyok, de eddig nem azért nem volt kapcsoltom mert olyan oka lett volna.

Egyszerűen nem nagyon akartam senkit, elvagyok egyedül, mostmár persze azért néha keresgetek egy aranyos csajszit de a mai világban már nem olyan egyszerű.

Akik ismernek csajok egyik sem mondta volna azt h baj van velem, csak az az egy hibám van h nem tudok hogy közeledni egy lányhoz. Egy sráccal persze h hamar lespanolhat egy ember, meg azért egy lánnyal is, de ha már tudod, hogy valamit szeretnél tőle az már kicsit más.

Nem tudom miért de én így érzem. :D

Úgyhogy ha netán valaki akar egy dumálni és ismerkedni felőlem mehet, persze azért ne csináljunk társkeresőt ebből az oldalból is. xD

Ja és csak csajok érdekelnek, 16-19 között. :)

E-mail: webpama91@gmail.com

2010. szept. 21. 11:42
 23/27 anonim ***** válasza:

Én is ugyanazt tudom írni, mint az előttem lévő válaszoló! Nem ciki!:))

18/L

2010. szept. 21. 16:19
 24/27 anonim válasza:

Szerintem nem ciki mert ez azt jelenti h nem volt még pasid ami szerintem jobb mint ha minden pasival lefeküdnél.

16/F és ez nem egy társkereső oldal vagy ja annak akarod használni nyiss új topikot:D

2010. szept. 21. 21:32
 25/27 anonim ***** válasza:
nem az. :)
2010. szept. 25. 16:31
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem ciki egyáltalán. Végülis eddig az emberek elég nagy része volt már szerelmes.Elvégre ez az élet rendje...
2010. szept. 29. 19:38
 27/27 anonim ***** válasza:
Én mé sosem voltam szerelmes mivel még igaziból nem nagyon láttam normális, helyes pasikat...
2010. szept. 29. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!