Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, hogy nem csókoloztam senkivel sem még, sött méh barátom se volt? L/16
Húdesokan vagyunk ilyenek ;)
20/f
szia én is ilyen vagyok csak én fiú 19 éves ha akkarsz velem spanolni vegyél fel
rokaxD@hotmail.com
Amúgy egyáltalán nem.
Mondom ezt én 19 évesen egy kisbabával:)
De miért az számít, hogy mások cikinek tartják-e vagy sem?
A lényeg nem az, hogy te mire vágysz?
Ne külső szemlélőknek akarj megfelelni, hanem magadnak, mert csak úgy leszel boldog!
Thats it.
Nekem sem volt meg senkim (4/F)
Amugy ne dramatizaljatok ezt tul, higyjetek el, akkor lesz kapcsolatotok amikor a legkevesbe varnatok, amig ennyire gorcsosen akarjatok azt megerzi a masik nem es inkabb bele se kezd. Mindenkinek azt ajanlom, hogy regeljen be tarskereso oldalakra, ott sokkal oszintebben lehet ismerkedni mint bulihelyeken. Csak neked is oszintenek kell lenned.
Szerintem akkor nem ciki, ha te akartad így. Ennyi idős koromban én cikinek éreztem volna.
Hozzátartozik a történethez, hogy már több lánnyal volt szexuális kapcsolatom, mint ahány éves vagyok. Majdnem 14 évesen történt az első. így utólag visszaemlékezve jó béna voltam :) Azóta sok minden változott. :)
f/28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!