Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ha párotok, családotok van, de más vonz Lelkileg meddig tudtok hűek maradni?

Nem nyomulok, soha semmit nem tettem. Éreztem,hogy van valami és nem rég elmondta, hogy vívódik. Érzései vannak, de szereti a családját.
Próbáljuk egymást kerülni, de nehéz. Én vagyok nálunk a mindenes. Kénytelen, nap mint nap beszélni velem és én is vele sajnos.

Bazz használd akkor a sunád helyett az eszedet, hogyan!..
Nekem is volt/van hasonló fellángolás, kerülni kell a másikat. Egyébként is hogy éreznéd magad, ha a gyerekeitől/családját csesznéd tönkre?.. Ha nem működik a dolog köztetek, akkor meg meg is utál téged, amiért szétrobbantottad a családját, ami lehet csak simán unalmas, te meg csak az újdonság miatt vagy izgalmas, meg mert tilos..
A mindennapokban meg hamar lehet jönnének a hétköznapok ugyanúgy, ahogy otthon.. CSerébe hétvégi apuka meg elvált férj.. Az igen jó lesz..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!