Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik, ha párotok, családotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ha párotok, családotok van, de más vonz Lelkileg meddig tudtok hűek maradni?

Figyelt kérdés
Ha már nagyon vonz, akkor is tudsz ellenállni az érzéseknek? Meddig?
2022. márc. 17. 19:01
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
56%
Bármeddig. Meg kell várni, amíg elmúlik a fellángolás.
2022. márc. 17. 20:10
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan nem vagyok férfi, de lehet tudatosítani az ilyen fellángolásokat. Alapvetően, ha minden rendben van a kapcsolatban, akkor nem nyersz semmit azzal, ha a családod elhagyod egy ilyen kalandért, mert egy idő után a másik nő is ugyan olyan unalmas lesz. Valószínűleg nem is a személybe vagy szerelmes, csak egy ideába, amit a személyhez kapcsolsz. Rá kell jönni, mi hiányzik a kapcsolatodból. Vissza kell emlékezni, hogy amikor a pároddal fürödtél a rózsaszín ködben, az is ilyen volt, megpróbálni újra átélni vele, kicsit kilépni a mindennapokból, szorosabbra fűződni, sokat beszélgetni, javítani. A másik kapcsolódást meg a minimumra fogni.

Aztán van az a verzió is, amikor nem működik a kapcsolat, akkor is érdemesebb előbb abba energiát fektetni, hogy jobb legyen. Ha nem megy, akkor nem az új kapcsolat rovására válni. Az örökké beszennyezi az új párral a viszonyod, ha konkrétan miatta hagytad el a családod. Mármint ha van gerinced persze.

2022. márc. 17. 20:34
 3/26 anonim ***** válasza:
64%
Utolsónak minden szavával egyetértek.
2022. márc. 17. 20:48
 4/26 anonim ***** válasza:
0%
az új érzése nem tart sokáig.
2022. márc. 17. 21:46
 5/26 anonim ***** válasza:
A fellángolás bármeddig tarthat. Nem a másikba vagy szerelmes. Annyira nem ismered őt mint a családja. Csak a fantáziádban felruházod mindenféle tulajdonsággal. Ő meg azt hiszi önmagáért szereted de lehet a felét sem találtad el. Szóval baromi sok tudatosság kell hogy elfelejtsd. Ha xar a kapcsolatod tedd rendbe. Muszáj mert ez azt jelenti baj van. Egyértelmű jel. Nem sok kell a lelki megcsaláshoz. Szóval ha beleesel másba a házasságodon kívül az már szinte árulás. Amíg nincs fizikai érintkezés addig kell visszafordulni. Vagy válj el a párodtól mert ő jobbat érdemel nálad. Akkor viszont már vallj is színt neki. Emeld meg a hátsód és tegyél a kapcsolatodért, vagy legyen gerinced elé állni.
2022. márc. 18. 08:45
 6/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok házas. Én vagyok a harmadik fél. És kíváncsi vagyok, meddig bírja ki a lelki nyomást. Jól tudom, hogy kölcsönös az érzelem.
2022. márc. 18. 10:53
 7/26 anonim ***** válasza:
Gratulálok akkor 🤝
2022. márc. 18. 11:03
 8/26 anonim ***** válasza:
Ő nem fog elválni,max eltölt veled egy kis időt.Attól függ,hogy nő vagy pasi.Lehet probléma van otthon aztán tetszik neki,hogy nyomulnak rá.De szerintem gerinctől függ mi fog alakulni.
2022. márc. 18. 11:04
 9/26 A kérdező kommentje:
Senki nem nyomul rá.
2022. márc. 18. 11:28
 10/26 anonim ***** válasza:
Ja azért kölcsönös,értem.
2022. márc. 18. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!