Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan éljek túl egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan éljek túl egy ilyen megalázó dolgot?

Figyelt kérdés
Bele vagyok zúgva egy házas, idősebb férfi kollégámba. Ritkán találkozok vele, nem is olyan szoros a viszonyunk. Tegnap amikor jött, és beszéltünk nagyon nagyon béna voltam. Amúgy is összevissza hülyeségsket szoktam beszélni ha nagyon zavarban vagyok előtte. Most is ilyesmi történt, és láttam rajta, hogy szánalmasnak tart. Totálisan megsemmisültem, utána már alig szóltam hozzá. Most mit tegyek? 😭😭
2022. márc. 17. 17:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
56%

Szakadj mondjuk le róla, házas, ha nem zavarna.

Ez a nyominger tinilányos viselkedés...

2022. márc. 17. 20:11
 12/19 anonim ***** válasza:
16%
Vagy ha mázlid van, rád fog írni a felesége, hogy legyetek poliamor kapcsolatban. :))))
2022. márc. 17. 20:20
 13/19 A kérdező kommentje:

Nem történt olyan, ami miatt le kellene szakadnom róla. Nem nyomultam vagy ilyesmi.

Nem akartam beleesni ennyire,ez csak jött magától.

Persze nem tűnik nagy dolognak külső szemlélőként, de aki volt már hasonló helyzetbe az tudja, hogy milyen nagy dolog is ha az imádatod tárgya előtt vérciki helyzetbe kerülsz, és rá kell jönnöd, hogy valszeg sejti, hogy nem úgy nézel rá, és látod rajta a "megvetést".

2022. márc. 17. 20:31
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld mindannyian voltunk hasonló helyzetben. Kamaszkorunkban. Mindenki tudja milyen ez. Nem véletlenül mondják, hogy lépj tovább. Két hét, egy év, vagy tizenöt év múlva lesz ennek jelentősége? Nem. Teljesen felesleges ezen kattogni. Ő már régen elfelejtette. Ez csak neked ilyen fontos, senki nem törődik vele. Pláne az, akinek családja van. Van egyéb gondja is annál, hogy rajtad járjon az esze.
2022. márc. 17. 20:39
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

"látod rajta a "megvetést""

És még mindig tetszik neked?

Én már látni se akarnám.

2022. márc. 17. 21:45
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Csak te képzelted oda, hogy szánalmasnak tart vagy megvetően néz rád.

Fel a fejjel, semmi tragédia nem történt, és ő is egy csak ember.

Mindenki kerül időnként kicsit kínos szituációkba, ez teljesen természetes, de ne foglalkozz vele túl sokat. Biztos, hogy ő egyáltalán nem találta égőnek, csak te élted meg ezt így.

2022. márc. 17. 21:52
 17/19 anonim ***** válasza:
15%

2/

Kb olyan ez a nőknek, mint a pasiknak a 16-20 éves tini lányok. :P

2022. márc. 18. 20:16
 18/19 anonim ***** válasza:
47%

#17:

Stikkeseknek lehet. Normális önbecsülés tud gát/fék lenni azért…

2022. márc. 18. 20:17
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

Egy 20 éves már nem tini:)

2022. márc. 24. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!