Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljek túl egy ilyen megalázó dolgot?
Figyelt kérdés
Bele vagyok zúgva egy házas, idősebb férfi kollégámba. Ritkán találkozok vele, nem is olyan szoros a viszonyunk. Tegnap amikor jött, és beszéltünk nagyon nagyon béna voltam. Amúgy is összevissza hülyeségsket szoktam beszélni ha nagyon zavarban vagyok előtte. Most is ilyesmi történt, és láttam rajta, hogy szánalmasnak tart. Totálisan megsemmisültem, utána már alig szóltam hozzá. Most mit tegyek? 😭😭2022. márc. 17. 17:08
1/19 Noren1989 

válasza:

Elkönyveljük, h szánalmasak vagyunk, továbblépünk, növesztünk önbecsülést, h ne egy foglalt faszira izguljunk és keresünk egy teljes értékű párkapcsolatra alkalmas egyént.
Ha ez nem megy jó lehet még a gyógyszer ésper alkoholfüggőség.
2/19 anonim 

válasza:

Ez a "házas, idősebb férfi" valami kattanás a nőknél, vagy ennyire szeretnek rombolni?
3/19 A kérdező kommentje:
1es nyilván majd elfog múlni, de jelenleg tegnap óta csak sírni szeretnék. Aki élt már át ilyet az megérti.
2022. márc. 17. 17:14
4/19 Noren1989 

válasza:

Figyelj, te leírtad a mai-holnapi programot, én meg a jövő hetit.
Deal? Nem néz csak az orráig.
5/19 anonim 

válasza:

Tényleg szánalmas, és vérciki. Új munkahely esetleg... Mert tuti mindenkinek el fogja mondani.
6/19 anonim 

válasza:

Gondolj a gyerekeire, akik otthon várják. Ez a legjobb vágyölő…
7/19 anonim 

válasza:

Terjeszd el róla, hogy kicsi a farka vagy hogy szexuálisan zaklatott. Utóbbi a leghatásosabb.
8/19 anonim 

válasza:

Eddig se akart tőled semmit, és ezután se. Mit veszítettél?
9/19 anonim 

válasza:

Majd kinövöd, ilyen kis semmiségek nem vághatnak ennyire padlóra. Mi lenne,ha valami komoly ,valós problémával találnád szembe magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!