Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ffi ismerősnek hogy mond el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ffi ismerősnek hogy mond el ezt több év után?

Figyelt kérdés

4 ev irkalas, talalkozasok utan szeretnem megszakitani vele a kapcsolatot. korabban volt mar ilyen de vegul nem lett vege, es most mikor felhoztam ezt neki, roviden kb csak annyi a valasza h mar megint bolond vagyok.

tiltas? ilyet meg sose kellett csinalnom de nem is szeretnek. viszont megerteni meg nem erti meg

2022. márc. 17. 09:52
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
a kategoria felreertheto, nem vokt semmi koztunk veszekedeseken kivul 😄
2022. márc. 17. 09:55
 2/16 anonim ***** válasza:
milyen ismerős és miért akarod megszakítani vele a kapcsolatot?
2022. márc. 17. 10:00
 3/16 anonim ***** válasza:

4 év?

ez alatt nem sikerült az irogatáson kivül mélyiteni a kapcsolatot vele?

A leveleit tedd spam-be, face tiltás, stb..

majd megérti, ha eddig nem volt tiltás most lesz, idővel elfogadja, hogy nincs már rá szükséged, de előbb is megtehetted volna, igy érzelmi károkat okozol a másik félnek..de magadnak is sztem...

2022. márc. 17. 10:18
 4/16 A kérdező kommentje:

ismeros akivel irogatsz, neha osszefuttok. azert, mert sokat veszekszunk szarsagokon. hisztis, ő szerinte meg en vagyok az.

nem melyitettuk mert nem kapcsokat celjabol kezdtunk el ismerkedni. nem fogom sofort tiltani. azert ez nem az egy honapja ismerem a csaveszt kategiria. bunkosag lenne csak ugy megtenni a tudta nelkul

2022. márc. 17. 10:26
 5/16 anonim ***** válasza:
akkor hagyd egy kicsit az irogatást vele, lenyugszik, pl mondjuk ne irj neki kb 2 hétig ő is lenyugszik te is...kell néha szünet ..felnőtt ember meg kell értenie, ha néha szünet van, ne keress mondjuk 1 hónapig, és kész...felnőtt ember majd belenyugszik sértődés nélkül, ha nem akkor egy gyerek...és hagyd, ha elveszik egy gyerektől a játékát akkor is dühös...
2022. márc. 17. 10:43
 6/16 anonim ***** válasza:
Amúgy te milyen nyelven írsz...?
2022. márc. 17. 10:46
 7/16 anonim ***** válasza:

Ne tiltsd le, ne tűnj el hirtelen.

Szép lassan ritkítsd az írásokat, közben finoman mondogasd neki, hogy nincs sok értelme a beszélgetéseteknek, hisz folyton veszekedtek.

Aztán vagy meg lehet hagyni ilyen ritka szinten a beszélgetést, vagy szép lassan hagyni teljesen elhalni.

2022. márc. 17. 10:52
 8/16 anonim ***** válasza:
Volt ilyenben részem, egyszerűen megírtam neki, hogy marhára fárasztó és nincs kedvem nyűglődni vele tovább. Egyszer-kétszer még írt, amire nem reagáltam, azóta nyugtom van tőle.
2022. márc. 17. 11:09
 9/16 A kérdező kommentje:

5. nem napi szinten irunk, van h 4 het is kimarad

6. mia segged baja van?

7.az nálam nem kóser h csak ritkan irunk (evente 2). ilyen emberekre nem tartok igenyt. a egyszeruen kikeszit. itt meg akarom szakitani a kapcsolatot.

2022. márc. 17. 11:18
 10/16 anonim ***** válasza:

6-os vagyok: mia segged baja van?

Hát ez.

2022. márc. 17. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!