Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ffi ismerősnek hogy mond el ezt több év után?
4 ev irkalas, talalkozasok utan szeretnem megszakitani vele a kapcsolatot. korabban volt mar ilyen de vegul nem lett vege, es most mikor felhoztam ezt neki, roviden kb csak annyi a valasza h mar megint bolond vagyok.
tiltas? ilyet meg sose kellett csinalnom de nem is szeretnek. viszont megerteni meg nem erti meg

4 év?
ez alatt nem sikerült az irogatáson kivül mélyiteni a kapcsolatot vele?
A leveleit tedd spam-be, face tiltás, stb..
majd megérti, ha eddig nem volt tiltás most lesz, idővel elfogadja, hogy nincs már rá szükséged, de előbb is megtehetted volna, igy érzelmi károkat okozol a másik félnek..de magadnak is sztem...
ismeros akivel irogatsz, neha osszefuttok. azert, mert sokat veszekszunk szarsagokon. hisztis, ő szerinte meg en vagyok az.
nem melyitettuk mert nem kapcsokat celjabol kezdtunk el ismerkedni. nem fogom sofort tiltani. azert ez nem az egy honapja ismerem a csaveszt kategiria. bunkosag lenne csak ugy megtenni a tudta nelkul

Ne tiltsd le, ne tűnj el hirtelen.
Szép lassan ritkítsd az írásokat, közben finoman mondogasd neki, hogy nincs sok értelme a beszélgetéseteknek, hisz folyton veszekedtek.
Aztán vagy meg lehet hagyni ilyen ritka szinten a beszélgetést, vagy szép lassan hagyni teljesen elhalni.

5. nem napi szinten irunk, van h 4 het is kimarad
6. mia segged baja van?
7.az nálam nem kóser h csak ritkan irunk (evente 2). ilyen emberekre nem tartok igenyt. a egyszeruen kikeszit. itt meg akarom szakitani a kapcsolatot.

6-os vagyok: mia segged baja van?
Hát ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!