Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akadna üzeneted egy Gyakoris ismerősnek, havernak,stb.?
Figyelt kérdés
2021. nov. 17. 21:28
1/10 Noren1989 

válasza:

Hàt...
"Örülök, h élsz, de azért vakkanthattàl volna valamit àprilis óta!"
2/10 anonim 

válasza:

Örülök neki, hogy sose találkoztunk személyesen! Soha az életben többé nem akarok hallani rólad.
3/10 anonim 

válasza:

"Csak azért írtál rám akkor, hogy elfelejtsd az akkori pasidat? Amikor ott voltunk nálad fent, és megkérdeztem, hogy szerelmes vagy-e belém, miért mondtál igen, ha utána az első nagyobb konfliktusunk után már nem voltál az? Egy senkiházi vagy! De sokat tanultam abból az esetből, érettebb pasi lettem."
4/10 anonim 

válasza:

"Még valami: Nem mondtam el neked, de amikor lefeküdtünk, akkor én szűz voltam még."
(3-as voltam)
6/10 anonim 

válasza:

"Szia Balázs, sikerült már letenned a piát?"
:)
7/10 anonim 

válasza:

Zoliii! A kérdésedre a válaszom NANÁ! Írj privit!
9/10 anonim 

válasza:

Jaaajjj hát persze :D Kedvenc veszprémi itteni ismerősömnek: remélem megtaláltad, megtalálod a boldogságod, életed párját! 🤗 Ha van kedved írj. Ha nincs akkor is írhatnál mi van veled :D
Kisvakond
Na meg lenne még egy, de neki magam sem tudom mit is...😃
10/10 anonim 

válasza:

Nem tudom. Valami ilyen esetleg:
“Ne utálj annyira, ha teheted. Egyikőnk sem volt a helyzet magaslatán, egy kalap sz*r volt az egész. Azért én nem foglak elfelejteni, ha el is fogsz engem.”
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!