Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik kapcsolatban vannak! Szoktatok más nővel flörtölni vagy szexuális poènokat mondani neki?
Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 19:11
11/13 anonim válasza:
Naná, gyakran együtt is flörtölünk nőkkel
12/13 anonim válasza:
#9 na igen, azt nem is mondtam, hogy női ismerősöm nem volt egy darab sem, nehogy konfliktus forrása legyen. Még facebookon is alig jelöltem vissza egy-egy középsulis osztálytársnőt...
13/13 anonim válasza:
Hát szexuális poént még a nyugdíj előtt lévő ellentétes nemű kollégának is képes vagyok mondani, meg alapvetően bárkivel elbeszélgetek, ettől még senki nem lesz megcsalva, legalábbis ha ilyen terveim lennének inkább szakítanék, mert mennyire lehet jó egy kapcsolat ha másért epekednék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!