Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem akar kicsit sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar kicsit sem megismerni?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akivel látás ól ismertük egymást sokáig, majd egyszer úgy adódott, hogy beszéltünk pár mondatot. Ezután megkeresett fb-on és rámírt. Ez már jó pár hete volt. Ha ír, mindig csak a szexre utalgat valamilyen formában, de rám egyértelmű, hogy nem kíváncsi, sosem érdeklődik rólam. Azt is egyértelművé tette, hogy lefeküdne velem. Nem értem, hogy miért nem ad még esélyt sem, hogy megismerjen, miért döntötte el szinte ismeretlenül, hogy csak szexelne velem?

Szingli férfiról van szó, ezért is homályos a dolog. Nem vagyok sötét és elviselhetetlen sem, persze hibáim vannak, de ezekről sem tud, mert meg sem akar ismerni.

Miért zárkózik el ennyire? Miért döntött úgy, hogy csak szexre kellenék neki, ha nem is ismer igazán?

27/n, 32/f

2022. márc. 15. 09:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Amugy lehet ha szexelnel vele utana meg akarna ismerni. Probald ki.
2022. márc. 15. 10:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Lehet tetszel neki, de van sok más nő is akit még megdugna. Szerintem így sokkal becsületesebb, mintha hitegetne és dugás után közölné, hogy csak annyit akart.
2022. márc. 15. 11:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Csak dugni akar.
2022. márc. 15. 12:14
 14/16 A kérdező kommentje:
13: Az oké, én ezt értem, hogy csak azt akarja, ezt egyébként írtam is, szóval semmi újdonságot nem mondtál. Lehet, hogy azért sem akar megismerni, hogy ne kötődjön?
2022. márc. 15. 12:40
 15/16 anonim ***** válasza:

Mert nem akar komoly kapcsolatot.

Szoval vigyazz...

2022. márc. 15. 12:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Máshogy álltol a dologhoz. Vonzónak lát, és meg akarna dugni, ehhez nem kell számára ismerttség. Te meg többet akarnál, mert neked ez így kevés. Egyébként jól csinálja abból a szempontból, hogy egyértelműsíti, hogy ez részéről csak szex lenne, ne vágyj többre.
2022. márc. 15. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!