Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ki akar belőlem valamit húzni, vagy megismerni?
Van egy srác. (Üzlet ember)
Az ő családja és az enyém üzleti kapcsolatában áll, mint utólag ez is kiderült.
Van egy üzleti negyed, ahol ő dolgozik, és néha én is megfordulok ott. Azt mondta ha arra járok jelezzem felé. Mondtam oksi.
Nem jeleztem, mert úgy voltam vele nem fogok egy pasi után menni. Tegye meg ő az első lépéseket.
Rám írt, h mit történt miért nem mondtam neki, hogy ott vagyok.
Azt mondta szegyen neki is nekem is , hogy jeleztem neki, mikor annyit kért tőlem , ha ott vagyok szoljak neki....
Montam én nem akarok egyetelen pasi után sem menni.
Azt mondta szó sincs erről. Ha legközelebb arra vagyok. Mennyek be hozzá kávézni.
Az üzletbe nyugodtan hosszadalmasan beszélgethettünk, nyugodtan körülmények között....
Abba maradtunk, hogy jó....
Viszonyt -félék , hogy nem mint nő érdeklem hanem mint üzleti partner.
Másrészt van ott egy manoken, aki a cégenek reklám arca. És hasonlít rám. Ha a azzal a lánnyal nem jött össze miét pont velem szertene ? Ez az ami feltűnt és gyanús....
Közösségi oldalon ha megosztok egy képét altalaban kedveli és en is az ő képet.
Képeket küldtünk egymasról viberen ha ez jelentene valamit.
Várok a normális válaszokat, nem pedig a mocskolódósokat .
Mi a véleményetek?
Mint nő érdeklem? Vagy csak a családi üzleti összefonódás ?

Erre még a múltkor lett válaszolva.
Most valólyában mit akarsz?
Havi szinten meg fogod kérdezni ezt majd?
Adok választ is hogy megint örülj neki de most másmilyet,jöjj össze vele, sok sikert!

Teljesen felesleges minden nap kiírni!
Menj el pszichológushoz, ha nem tudod ezt az egyszerű helyzetet egyedül megoldani. Hol azzal van baj, hogy a megbeszéltek ellenére nem vagy hajlandó írni neki, aztán a manöken, ma már a pénzedre pályázik.
Nyilván férfiként közeledik, de ha ennyi ellenérzésed van felejtsd el, később sokkal komolyabb problémáid lennének.

Melyik az az üzleti negyed?
Csak,hogy oda ne mennyek!😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!