Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adhatok egy ölelést?
Figyelt kérdés
Sok idő után látok újra egy fiút, akivel jóban vagyunk, én többet is érzek iránta, talán ő is. Már volt, hogy átkarolta a derekam, vagy megérintette a karomat mikor beszéltünk, de még sohasem öleltük meg egymást.
Most nagyon szeretném megölelni, ha találkozunk, de félek, hogy ő nem szeretné, meglepődik vagy furcsán reagál.
Nem hiszem, hogy eltolna magától, de mégis van bennem félelem.
Mi a véleményetek? Meg merjem tenni?
Egy kis biztatás jól esne.
Előre is köszi
Ő 22/F, én 20/L
2022. márc. 15. 00:09
1/8 anonim válasza:
Elkoszoneskor kerdezd meg h megolelheted-e
2/8 anonim válasza:
Persze, ha egyébként is közeledett fizikailag, akkor kedves dolognak fogja tartani.
3/8 anonim válasza:
elköszönéskor, amikor puszit adna, nyugodtan öleld meg. Barátok között is gyakori ez, nem lesz baj
4/8 anonim válasza:
az ölelés az nem egy megszokott gesztus itthon. Szerintem egy baráti kézfogással többre mész.
5/8 anonim válasza:
kamuzz be valami hülyeséget aminek hatására meg tudod ölelni feltűnés nélkül!
7/8 anonim válasza:
Szerintem a derék átkarolás elég egyértelmű jel. Nyugodtan megölelheted.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2022. márc. 19. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!