Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs időm ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs időm ismerkedni?

Figyelt kérdés

Lassan 1 éve ért véget a 3 éves kapcsolatom.

Utána jött a szakdoga írás, államvizsga,gyakornok voltam mellette egy cégnél ,ami a többi időt emésztette fel, azt a nagyon kevés szabadidőt meg barátokra szántam,mivel elég sok van és nem szerettem volna senkit mellőzni.

Most felvettek pár hete főállásba és ugyanúgy kevés időm van, viszont most már érzem,hogy jó lenne visszatérni az ismerkedős fázisba. (Nem egyéjszakás,nem ilyen vulis ismerkedés,abból több nem hiányzik,csak komolyra gondolok)

De egyszerűen nem tudom hogyan kellene,mert nincs sok időm és ha el is megyünk a lányokkal bulizni vagy iszogatni,folyamatosan csak f*ckboyokba botlok,akik semmi komolyra nem gondolnak.

Szóval itt vagyok 24 évesen és fogalmam sincs hogyan kezdjek el konolyan ismerkedni kevés szabadidővel.

Valaki van hasonló helyzetben? Mit tanácsoltok?

24L

2022. márc. 14. 15:28
1 2
 11/12 Yoda m. ***** válasza:

Harmadrészt... NE sok barátod legyen, hanem csak egyetlen egy. Az is épp elegendő, hogy teljesebb legyen az életed. És inkább arra az egyre szenteld az időd. Meglásd... hosszú távon megéri.

Ez persze csak javaslat.

Aztán úgyis Te döntesz! Remélem.😌

2022. márc. 16. 14:24
 12/12 SIDLER22 ***** válasza:
100%

Én azt szoktam mondani, hogy olyan nem létezik, hogy nincs időd. Olyan létezik, hogy prioritásban ERRE nincs időd mert minden mást fontosabbnak tartasz. Persze van amikor tényleg vizsgára készülök vagy valami sürgős elintézni valóm van, de általában két hét után elég nehéz ezeket elhinni.

Nekem van egy kolléganőm akivel meg akartam ismerkedni. Ezzel a szokásos dumával jött, hogy nincs ideje. Kérdezgettem Messengeren, hogy most akkor mi a helyzet és állandóan ígérgette, hogyha majd ez az időszak ami lezajlik nála (sosem beszélt róla) akkor ígéri, hogy találkozunk. Három hónap után mondtam neki, hogy hagyjuk Ibojkát aludni és felejtsük el egymást.

2022. júl. 17. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!