Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs időm ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs időm ismerkedni?

Figyelt kérdés

Lassan 1 éve ért véget a 3 éves kapcsolatom.

Utána jött a szakdoga írás, államvizsga,gyakornok voltam mellette egy cégnél ,ami a többi időt emésztette fel, azt a nagyon kevés szabadidőt meg barátokra szántam,mivel elég sok van és nem szerettem volna senkit mellőzni.

Most felvettek pár hete főállásba és ugyanúgy kevés időm van, viszont most már érzem,hogy jó lenne visszatérni az ismerkedős fázisba. (Nem egyéjszakás,nem ilyen vulis ismerkedés,abból több nem hiányzik,csak komolyra gondolok)

De egyszerűen nem tudom hogyan kellene,mert nincs sok időm és ha el is megyünk a lányokkal bulizni vagy iszogatni,folyamatosan csak f*ckboyokba botlok,akik semmi komolyra nem gondolnak.

Szóval itt vagyok 24 évesen és fogalmam sincs hogyan kezdjek el konolyan ismerkedni kevés szabadidővel.

Valaki van hasonló helyzetben? Mit tanácsoltok?

24L

2022. márc. 14. 15:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%

Sehogy nem tudsz, mivel nincs időd. Kapcsolatra se lenne.

Akiket keresel, azok meg valószínűleg nem bulikban lesznek, hanem olyan helyeken, ahol nyugodtan tudják tölteni az idejüket, sokat tudnak beszélgetni.

2022. márc. 14. 15:40
 2/12 anonim ***** válasza:
56%
Hat abbol kell fozni ami van 😅 munkahely, barati tarsasag, internet stb...
2022. márc. 14. 15:45
 3/12 A kérdező kommentje:
Baráti társaságból nincs olyan aki annyira szimpi lenne,hogy összejöjjek vele, munkahelyen alapból nem ismerkedek. Interneten még nem próbáltam.
2022. márc. 14. 15:57
 4/12 anonim ***** válasza:
64%
Zárj ki minden opciót az a biztos :D
2022. márc. 14. 16:08
 5/12 anonim ***** válasza:
76%
Eleve értelmetlen a kérdés... Ha nincs időd ismerkedni akkor nem tudsz. Felnőtt ember vagy, be tudod osztani az idődet, ha erre pont nem jut akkor azt jelenti h minden más fontosabb, és majd ha ez tényleg fontos lesz akkor lesz időd. Ha az ember akar vmit akkor sajnos tenni kell érte, de ezt már biztos mondták :D Nincs olyan útmutató, h ismerkedés 0 szabadidővel sajnos. Ez olyan mint amikor vki azt mondja h szeretne izmos lenni csak nincs ideje edzeni, hat baszki... :D
2022. márc. 14. 16:18
 6/12 anonim ***** válasza:
76%

Ebbe kell vinni egy kis tudatosságot, tudatosan elhatározással hogy erre muszáj időt keríteni.

Ha most nincs időd és ha minden így marad se lenne rá időd mert +1 dolog( személy) lépne az eddigiek mellé ami szintén időt venne el.

2022. márc. 14. 17:27
 7/12 anonim ***** válasza:
25%

"csak f*ckboyokba botlok,akik semmi komolyra nem gondolnak."

De azért fun velük nem?

2022. márc. 14. 17:44
 8/12 A kérdező kommentje:

Nyilván ha lenne kapcsolatom,időt szakítanék rá. Inkább az a gondom,hogy amikor elmegyünk a barátnőimmel iszogatni,vagy bármi,csupa komolytalan srácba botlok akik max egyéjszakást akarnak vagy szexkapcsolatot. Nekem nem erre van már szükségem és fogalmam sincs hol találhatnék normális srácokat.

Anno a barátommal és az előtte lévő barátommal pl.egyetemen,vagy más sulis programon ismerkedtünk meg. Erre már nincs lehetőségem ugye,munkahely pedig tabu. Szóval marad a buli vagy hétvégi iszogatás a lányokkal,ahol pedig ugye csak az előbb említett emberek környékeznek meg.

2022. márc. 14. 21:34
 9/12 Yoda m. ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Akkor bizony változtatnod kène a szokásaidon. Akár a baráti társaságodon is. Ami persze, tudom... 😌 bazi-nehéz.

- Hiszen olyan jól megszoktuk már egymást! - igaz?

Már szinte kívülröl tudod a gondolataikat... és ez biztonságot jelent számodra.

Hááát... az a helyzet, hogy komolyan kène venni e mondást:

Nincs olyan, hogy a kecske is jóllakjon, meg a káposzta is megmaradjon! 😔

Hogyan is várod azt el, hogy bármi is megváltozzék életedben, ha mindig is ugyanazok társasága mellett döntesz és mindig ugyanúgy?

Vagy... mindig is a barátaid döntenek és te meg csak követed őket, mint hű kutyus a gazdit?

Az ERŐ legyen veled!

2022. márc. 16. 14:04
 10/12 Yoda m. ***** válasza:

Még valami...

Azt írtad: "ha lenne kapcsolatom... időt SZAKÍTANÁK rá".

Ez ugyanaz, mintha azt írtad volna: időt áldoznák... préselnék ki magamból.

Csak hogy tudd: Egy párkapcsolatban senki sem szeretné azt megélni, hogy a társa időt "áldoz", vagy "szakít" az életéből.

Te talán azt szeretnéd?🤔

Mert akkor valamiféle kényszernek éli meg a másik, ha szakítani kell rá az időt.

NEM!

Az időt a másikra szentelni kell. És akkor az már NEM kènyszer, hanem örömöd telik benne. Mint ahogyan, ha jó ízűt akarsz enni, vagy aludni, vagy akár egy TÁRSRA lelni, akkor ahhoz is időt kène szentelned, s nem pedig szakítanod, vagy áldoznod.

Ugye, érzed a különbséget?

Az ERŐ legyen Veled!

2022. márc. 16. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!