Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok volt már olyan hogy itt talákoztatok pasival aki amúgy nem küldött képet nektek magáról?
Figyelt kérdés
és le is feküdtetek vele?2022. márc. 13. 20:42
1/7 anonim válasza:
Volt bizony, nem is egy és nem is egyszer voltunk együtt. F-ként írok
2/7 anonim válasza:
Én is pasiként írom, hogy találkoztam már így innen lánnyal, nem is egyszer.
3/7 anonim válasza:
Na most aztán végképp nem értem, az első két válasz szinte tök ugyanaz, az egyik 0 másik 100%. Miért? 😂🤔
4/7 anonim válasza:
igen full fekete csávóval, sötétben mintha álmodtam volna, nem láttam semmit
5/7 anonim válasza:
Akirol nem latok kepet, azzal az idojarasrol sem levelezek.
6/7 anonim válasza:
3: Mert járt itt egy homofób valaki, aki lepontozta.
7/7 anonim válasza:
De küldött, csak később, plusz Facebook-os profilján voltak korábbiak. Nagyon vonzó fiú volt.
A többi gennyládára pedig úgy kell rászólni, hogy első üzenetben ne az ánuszát, meg a lemért farkát mutogassa…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!