Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet még nála esélyem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még nála esélyem? Normális tőle ez a reakció? Próbáljak meg nyitni felé, vagy engedjem el?

Figyelt kérdés
25 éves fiú vagyok, 8 hónapja lett vége egy 3 éves kapcsolatomnak. 3 hónapja találkoztam egy gyönyörű lánnyal, akivel nagyon egymásra találtunk, nagyon beleszerettem, mondhatni még sosem éreztem ilyet senki iránt...2 hónapig tartott ez az “együttlét” köztünk, hivatalosan nem mondtuk még ki, hogy egy párt alkotunk...hirtelen megijedtem a kapcsolattól, az egész komolyságától, úgy éreztem még nem állok készen rá, nem voltam túl az exemen sem, úgy éreztem kell egy kis kötetlen szabadság. Nagyon sajnáltam, hogy ezt tettem a lánnyal, tudtam, hogy fájdalmat okozok neki, biztosítottam róla, hogy ez egész az én hibám és ő egy nagyon jó ember, de tudtam, hogy nem vagyok olyan állapotban mentálisan, hogy megbízható, szerető partnere legyek. Bűntudatom volt miatta, ezért inkább a lehető legjobban kerültem a társaságát, próbáltam távol tartani magamtól és ha tehettem, kerültem őt. (Egy egyetemre járunk.) Azóta elég sok alkalmi partnerem is volt, amiről sajnos ő is tud. Egy ideig kedvesen köszönt nekem, mondta, hogy nem haragszik és szeretné ha jóban maradhatnánk, majd egyszercsak a legváratlanabb pillanatban idegesen kiabálni kezdett velem, nagyon haragudott rám és azt feltételezte, hogy sosem szerettem őt; sőt biztosan megcsaltam, és soha többé nem akar rólam hallani és látni sem. Azóta egyszer mertem keresni egy hülye indokkal. utaltam rá, hogy szívesen beszélnék vele, de teljesen elutasította. Tegnap kérdeztem, hogy lenne-e kedve velünk tartani egy esti kártyázásra, de mondta, hogy ő másik napon megy. Egyszer mosolyogva köszön, érdeklődik, hogy hogy vagyok, máskor úgy néz rám, mintha ölni tudna. Visszakértem tőle a füzetemet ami nála maradt, és az egész szét volt tépve, ahogy a sálam is....

2022. márc. 12. 18:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Engedd el.

És igen, szánalmas voltál

2022. márc. 12. 18:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok esélyt adok a folytatásra. Teljesen összetörted a bizalmat kettőtök között, holott ő nyitott szívvel volt feléd. Mélyen megbántottad. Ráadásul utána meg másoknak esélyt adtál, csak neki nem. Ezek nagyon fájdalmas dolgok.
2022. márc. 12. 18:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Komoly fájdalmat okozták neki, teljesen tudatosan. Nehéz lesz elérni, hogy túltegye magát rajta, de ez egyben jó "próba" is, hogy mennyire vagytok egymáshoz valók. Ha komolyan tervezel vele, KIZÁRÓLAG akkor, nagyon komoly erőfeszítések árán, talán megbékítheted.
2022. márc. 12. 18:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez a hajó elment.
2022. márc. 16. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!