Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lett volna a reakció?
Sziasztok!
1 éve vagyok együtt a párommal. Jó kapcsolatunk van, vannak kisebb viták, de szinte azonnal megbeszéljük. Nem vagyok féltékeny típus sosem volt még ebből nézeteltérésünk, most viszont van egy dolog ami lehet, hogy hülyeség, de bántja a lelkem.
Sosem zavart ha belájkolt lányokat, egyébként nem sűrűn tette, de valamelyik nap felfedeztük a tevékenységnaplóját és elkezdtük együtt nézni, poénból megkérdeztem h na most kiderül milyen nőknek reagálgatsz a képeire. És aztán ki is derült, hogy egy hölgynek előszeretettel szívecskézte a napjait, csak ennek a lánynak….bőven màr a kapcsolatunk alatt. Nem tudom nekem ez olyan privátabb dolog azt csak ő látja, csak neki egy visszajelzés.. kérdeztem tőle, hogy miért? Tetszik neki? Szeretne tőle valamit? Nem nem is tetszik neki, nem tudja miért reagálgatott rá. Engem szeret és velem akar lenni, de akkor mégis miért? Ez bennem most egy tök fura érzést kelt. És állandóan e körül járnak a gondolataim. Nyilván nem gondolom megcsalásnak, nem fogok vele emiatt szakítani, csak furcsa ez számomra.
Véleményeznétek ezt? Ti hogyan reagáltatok volna?
Hát fontos kérdés lehet, hogy honnan ismeri azt a lányt?
Ezenkívül volt-e más a párod részéről?
A lánytól kapott-e vissza hasonló jelzéseket?
Mennyire sűrűn szívecskézett neki a párod?
Nem volt köztük semmi, megmutatta a beszélgetést is. De nyilván tetszett neki, mert találkozót is beszéltek meg, de végül nem találkoztak.. azóta a lánynak egyébként családja van, de én is rettenetes csalódottságot érzek, pedig tényleg nem szoktam rinyálni ilyesmin.
Kb 5 képét szívecskézte, mikor mi már bőven fél éve együtt voltunk.
Jajj, de csalódott vagy, brühühü.
A párodnak más lány is tetszik, nem csak te, királykisasszony.
Brühühü.
Pedig te azt hitted, brühühü, hogy csak te tetszel neki, mert te vagy a világon a lexebb! Brühühü.
Tehát te most olyan dolog miatt vagy kiakadva, ami akkor történt, amikor még együtt se voltatok. Pár szívecskézés.
Hát baszki, hogy fogod viselni, ha kiderül, hogy félre is kúr rendszeresen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!