Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom ha egy férfi flörtöl velem? Ezek lehetnek ennek a jelei?
Tudom, hogy nagyon dedós kérdés, de az az igazság, hogy sokszor néztem be dolgokat és szeretnék kicsit tisztább képet kapni. Elsősorban férfiak válasza érdekelne, de bármilyen hasznos meglátásnak örülnék.
Tehát ha pl.: egy férfival ha találkozunk, rendszeresen ugratjuk egymást, úgy hogy kicsit be is szólunk néha egymásnak, de egyértelmű, hogy nem rosszindulatú megjegyzés, akkor ez pl minősülhet-e flörtölésnek?
Függetlenül attól, hogy akar-e lépni az illető vagy sem, hiszen nyilván egyikből még nem következik a másik.
Pl.: mondtam, hogy befejeztem valami munkát erre az volt a válasza (mosolyogva, nevetve) hogy "legalább csinálsz valamit". Vagy épp dolgoztam valamin és akkor oda jött és ilyen műgonddal kereste benne a hibákat, de azt is mosolyogva és nevetve.
Fordítva én is szoktam hasonlókat "beszólni" de nyilván sosem komoly arccal sem komoly szándékkal, tehát érthető hogy viccnek van szánva.
Ez pl flörtnek számít?
Bocsi a hülye kérdésért😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!