Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Számít nektek hogy a közösségi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít nektek hogy a közösségi médiában is felvállaljon a párotok?

Figyelt kérdés

Például legyen megjelölve hogy kapcsolatban vagytok? Vagy ha kiraktok valamit esetleg egy képet magatokról akkor azt be likeolja e a párotok?

Hülyén hangzik de nekem jól esnének ezek a dolgok. De még a való világban se ismerek egy barátját sem. Egyszerűen mintha nem léteznék. Mintha titkolná hogy együtt vagyunk.

2022. márc. 10. 15:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%

Attol függ a masiknak mennyire számit a kozossegi oldala.

Mert nem mindegy, hogy azert nem teszi ki hogy kapcsolatban van mert a hátam mögött tarskeresőzik(ahogy az exem), vagy azert nem teszi ki mert félévente egyszer ha felnez az oldalra mert lesz.rja.

2022. márc. 10. 16:52
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha évente 1x családi fotót akar kitenni kérem, hogy ne jelöljön meg rajta, azt meg hogy egyáltalán kapcsolatban vagyok is valamelyik évfordulóra "kapta".. Kb semmi nincs fent rólam

35N

2022. márc. 10. 20:02
 13/13 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem tok jó lenne, ha kirakna mindenki. Most például tetszik egy lány és majdnem ráírtam, mikor véletlenül mondta közös ismerősünk, hogy amúgy van barátja. Ja, tok jó, szerencsére nem csináltam hülyét magamból. Ha nekem van barátnőm, büszke vagyok rá, nyilvánvalóvá teszem, nekem ez lenne a normális. De ez csak én vagyok. Például egy ismerős párnál a srac kirakja, a csaj nem. Ez számomra nem érthető. Persze, lehet mondani, hogy majd emiatt zaklatják a tagokat, de azért én ezt nem nagyon gondolnám.
2022. márc. 10. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!