Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri elveszíteni barátság extrákban évesen? Megbánnám? 26N
Nem nagyon megy nekem az érezelemmentes szex, ezért is vártam eddig a szerelemre. Na de nagyon mennek az évek.😟
Mitől lett több az életetek amikor elkezdtetek aktív nemi életet élni?
Csak azért, hogy elveszítsd, ne csináld. Csak ha akarod.
Én 19 évesen veszítettem el - nem igazán érdekelt a szüzesség. 1 hónappal azután történt, hogy "hivatalosan" is összejöttünk a párommal, 3 év barátság után.
Az életem az égvilágon semmit nem változott. Cseppet sem éreztem magam másképp, mint a szüzességem elvesztése után.
Nőknek különösen.
De inkább próbálj keresni.
Értelmesen. Ne csak a királyfit vedd észre a fehér lovon.
#3 Ez nem feltétlenül igaz. Én szürke aszex vagyok (tehát nem teljesen aszexuális, élvezem a dolgot, néha vágyom is rá) és tök jól elvagyok hónapokig is nélküle :)
Ha a partner normális és megértő*, akkor kipróbálhatod, hátha ez az, ami neked való.
* Ha úgy vagy vele, hogy mégse tetszik ez a felállás, akkor nem nyaggat utána hogy "naa, légyszi, feküdj le velem!"
Ha igényled a nemi életet, akkor vágj bele. De ha te határozottan a kapcsolatra vágysz, akkor lehet érdemes lenne várni.
A válások átlagos 50% sikerrátája több tényezőből adódik össze.
Egyik ilyen tényező a szexpartnerek száma.
Ha a pároddal elsők vagytok egymásnak 90% hogy halálig együtt maradtok.
10+ esetén már csak 30%
Kettő között szépen exponenciálisan csökken.
Szex nélkül meg lehet élni. Neked is sikerült 26 vagy pubertástól számítva 13 éven keresztül.
Ha kapcsolatra vágynál és neked fontos az érzelmes szex akkor ne szexkapcsolatban veszítsd el.
Utánna lehet nagyon megbánnád, többet látnál a dologba mint amennyit ténylegesen jelentessz a szeretődnek.
Inkább ismerkedj és hidd el megfogod találni azt akivel kapcsolatban megélheted a vágyaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!