Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel társaim ti is bajban vagytok most jobban hogy nem kell maszkot viselni?
Figyelt kérdés
Eddig nem láttam a buszon vonaton a csinos nőket mert maszk takarta őket de most hogy nincs maszk már újra látom a csinos nőket és tök szomorú leszek hogy nem jut nekem ilyen nő, meg tiszta kanos leszek lehet nem bírok majd magammal és adok egy kettőnek csókot is..2022. márc. 7. 13:11
1/11 anonim válasza:
Igen, de nem ezért, hanem mert megint látni fogják a ronda fejemet.
2/11 anonim válasza:
Ropognak a nagy poénok, pedig még csak délután 1 óra van. Nagy az inflációs nyomás!
3/11 anonim válasza:
Az utolsó mondatod alapján bolond vagy!
25f
4/11 anonim válasza:
#3 csak egy mondatot írt összesen a kérdező :D
5/11 A kérdező kommentje:
3. Miért mert vágyok nagyon nőkre? Összes társkeresőn rajta vagyok és egy nő sem ír rám.. és ha én írok még akkor sem válaszolnak.. 37 éves vagyok és még nem aludtam nővel.. ez borzalmas, fogalmatok nincs milyen szar érzés ez, semmit nem tudtok erről
2022. márc. 7. 13:17
6/11 anonim válasza:
3. vagyok
4. Jogos!
Azért van egy ésszerű határ!
Vagy nem?
7/11 anonim válasza:
Ahol en vagyok, ott kell :)
Ja, es a nok is fejkendoben vannak, ha van maszk, ha nincs....
37F incel
8/11 anonim válasza:
Megértem hogy nem kellemes a helyezeted, de a nőknek se lenne az ha random megcsókolnád őket.
9/11 anonim válasza:
Amit mondasz, az már szexuális erőszak. Fordulj szakemberhez, mert ez már nagyon súlyos.
10/11 anonim válasza:
Trollnak is borzasztóan gyenge... :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!