Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő társaim mit gondoltok, egy kapcsolatban mennyire számít a korkülönbség?
Van egy srác, akivel egy ideje ismerkedem, jól érezzük magunkat egymással. Két évvel fiatalabb mint én.
Ez engem egy kicsit aggaszt. Régebben mindig úgy gondoltam, hogy ne legyen nálam fiatalabb a pasi, most mégis egy ilyen szituációban vagyok.
Arra lennék kíváncsi, hogy ettől független működhetne komolyabban is? 2 év végülis nem olyan sok.. Van közöttetek olyan, akinek fiatalabb párja van és nagyon jól működik a dolog?
Minden véleményre kíváncsi vagyok. :)
26/N
Két év??? :D Nem is értem a kérdést, az konkrétan semmi. Azt hittem, ilyen 10-30 év különbségről fog szólni a kérdés.
Persze, volt nálam fiatalabb exem (nő vagyok), semmi kihatása nem volt a kapcsolatunkra. Anyukám is 3 évvel idősebb apukánál.
Ez max tizenéves korban számít még, ott 2-3 év rengeteg... huszonévesen már irreleváns. :D
Mamám 15 évvel idősebb a papinál, de mindenki a papit gondolja idősebbnek, mert elég "vén, gyöpös" a gondolkodása.
Nekem +/- 5 év ami simán belefér.
Az egyik barátom 1,5 évvel volt fiatalabb nálam de teljesen egy húron pendültünk.
Ennyi erővel akkor a pasik is ignorálhatnák a nőket -2 év miatt, hogy "olyan furi, hogy ilyen fiatal vagy" akkor sokan pislognának, hogy "dehát én érettebb vagyok a koromnál!".
Csak gondold el az a 2 év miért ne számítana fordított felállásba és szerinted igaza lenne a férfinek, ha csak ezért pattintana?
Nem számít
Én 22 vagyok exem 30felett volt
Mindig az idősebb ferfiak vonzanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!