Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy gyakran...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy gyakran felnőtt férfiak kimutatják a vonzalmat, de gyávák lépni? Miért van bennetek ilyen bizonytalanság, ha látod, sejted hogy kölcsönös a szimpátia?

Figyelt kérdés

Komolyan érdekelne. Mi tud elbizonytalanítani? Kilépni nem tudtok a másik életéből, de ahhoz nem vagytok elég határozottak , hogy lépjetek.

A TSZ - m nem az általánosítás miatt van.

2022. márc. 6. 14:49
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Nem qva vagyok haver, hanem egy átlag nő. Önálló keresettel, nem kell senkinek rám költeni.

Nem tudom, hogy van- e valakije. Gyanítom csak.

2022. márc. 6. 17:32
 22/31 anonim ***** válasza:
46%
20. Persze, haver csaja is otthon hisztizik, hogy egyetemista csaj szóba se állna vele meg ilyenek, ehhez képest én nem ezt tapasztalom, sőt, előző kapcsolatomra 500ft ot költöttem, de azt is vissza akarta fizetni, de biztos hazudok, neked van igazad, csak a pénz számít 1 kapcsolathoz, még pár nap gyakorizás és el is hiszem!
2022. márc. 6. 17:36
 23/31 anonim ***** válasza:
haver bátyja* fa*zom írni se tudok mégis szóba állnak velem xd
2022. márc. 6. 17:37
 24/31 anonim ***** válasza:
56%

22.-re.

Itt komoly nőkről beszélek, nem buta, sulis csajokról.

2022. márc. 6. 17:46
 25/31 anonim ***** válasza:
Igen az egyetemet végzettek buta sulis csajok, valszeg a gyárban vannak a komoly nők.
2022. márc. 6. 18:06
 26/31 A kérdező kommentje:
Az egyetem nem egyenlő azzal, hogy valaki kos, értelmes. Ma már mindenki egyetemista és sík hülye némelyik, már bocsi.
2022. márc. 6. 19:45
 27/31 anonim ***** válasza:
Nem mindenki egyetemista, aki meg sík hülye az talán valami büfészakmát tud elvégezni.
2022. márc. 6. 21:39
 28/31 anonim ***** válasza:
Kérdező egy 30 év alatti férfiról van szó ?🌹🌹
2022. márc. 6. 22:05
 29/31 A kérdező kommentje:
Nem.
2022. márc. 6. 22:06
 30/31 anonim ***** válasza:

Ugyanígy vagyok egy férfivel.

Kedvel ez biztos, hát érzem. Mégsem lép tovább...

2022. okt. 6. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!