Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdjek vele? (23L, 25F)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdjek vele? (23L, 25F)

Figyelt kérdés

Szóval a helyzet az, hogy még sose volt barátom, nem voltam még szerelmes sem, nem feküdtem le senkivel. Viszont úgy 3 hónapja megismertem egy srácot. Külsőre még nem is lenne tipikusan az esetem, de nem néz ki rosszul. A személyisége viszont megfogott. Nagyon megkedveltem. Egy ideje kerülgettük egymást, majd elmondta, hogy ő nemrégen szakított az előző barátnőjével, és nem érzi úgy, hogy most új kapcsolatot szeretne kezdeni bárkivel, illetve jövőre el is fog költözni külföldre, szóval ezért sem akar semmi komolyat. Viszont barátság extrákkal kapcsolatban benne lenne.

Én sem ragaszkodom amúgy ahhoz, hogy kapcsolatban legyek valakivel és a vonzalom miatt akár le is feküdnék vele..

Utána úgyis elköltözik.. Viszont attól félek elkezdenék kötődni hozzá, és utána meg rosszul érezném magam miatta.

Volt már esetleg valakinek hasonlóban tapasztalata?

2021. szept. 10. 17:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
23 éves korodig tartogattad és egy barátság extrákkal kapcsolattal kezdenéd? Mindent bele!
2021. szept. 10. 17:58
 2/11 anonim ***** válasza:
67%
első szexuális élményed ne így szerezd meg...
2021. szept. 10. 17:58
 3/11 anonim ***** válasza:
28%

Ezt tényleg mi döntsük el?

Más pénzért szokta árulni a szüzességét , te meg itt a gykn? 😆

2021. szept. 10. 17:59
 4/11 anonim ***** válasza:
20%
"felnőtt" vagy, ha nincs erzesed és döntést hozó szándékos akkor te ágyban 10-en éves vagy. Miért nem kérdezed meg a nagy közönségtől hogy ki vegye el a szüzességed? Az a baj hogy neked is van szavazati jogod!
2021. szept. 10. 18:48
 5/11 anonim ***** válasza:
11%
Nincsenek baratnoid hogy ezt itt kell megkerdezned? Ide ne gyere tanacsert, ez az Isten allatkertje.
2021. szept. 10. 19:02
 6/11 anonim ***** válasza:
67%
Ezért aztán megérte tartogatni
2021. szept. 10. 19:34
 7/11 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem 100%, hogy el kezdesz kötődni hozzá. Én a helyedben nem tenném.

L

2021. szept. 10. 20:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha le akarsz ,úgyis le fogsz. Minket nem érdekel :D
2021. szept. 10. 22:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Ne
2021. szept. 11. 00:30
 10/11 anonim ***** válasza:
57%
Az első szexuális élmény imprintig, meghatározza a későbbieket. Szerintem valaki arra méltónak add, aki értékeli is. Meg aki téged is értékel, akár annyira is, hogy párkapcsolatban legyen veled. :)
2021. szept. 11. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!