Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdjek valakivel úgy, hogy tudom, talán sérülnék a végén?
Megismertem valakit, de kapcsolatot nem tudnék elképzelni vele, mégis nagyon kötődöm hozzá és vonz.
Kezd barátság extrákkal irányba elmenni a kapcsolatunk, de nem tudom, meglépjem-e, ha úgy érzem, sérülnék a végén, mert mégis többet akarnék tőle, ő viszont nem.
Ha úgy érzed, serulnel a végén, akkor egyértelműen nem.
Minek csinálsz magadnak problémát?
Tudod,hogy gáz lesz, és belemennel?
Gondolkozz! :)
Az élet tele van kockázattal.
Én évek óta lefekszem egy ilyen emberrel, aki nagyon vonz, és most már érzéseim is vannak felé a vonzalmon kívül.Értelmetlen dolog, mivel sosem fog beteljesülni ez a "kapcsolat".
A függetlenségem már nem akarom feláldozni senki miatt, ő meg nem független és fiatalabb is jóval.
Majd elmúlik.
Én mikor így mentem bele kapcsolatba, ahhoz hogy ne legyenek erzéseim (mivel úgyse kellek csak arra), simán pasiztam ismerkedtem tovább.
Nem az volt a kèrdés hogy belemenjek e, hanem ki lesz a barátom, mikozben nem vergődök ugyanakkor a ffi hiánytol.
Csak jottek a problémák hogy ez monogám szexkapcsolat, tartsam ahhoz magam.
Aztán az, hogy ő már meg szeret, féltekeny járjunk.
Aztán most ott vagyok mint általában minden normal kapcsolattal. Vagy szakitani fogunk vagy nem.
Ahelyett hogy lenne szexkapcsolatom akihez barmikor menekulhetnék ha nincs barátom éppen. Vagy akármi.
Senkim sincs csak ő. Es ez kiszolgáltatottá kapcsolatfuggővé tesz sajnos.
Csak.azért irtam le hogy gondold át TE mit akarsz a pasikkal Neked mi a célod es hogy a jo.
Van e szukseged szexkaocsolatra vagy az mellett keptelen lennél e normal kaocsolatra vagy képes lennél ra, vagy nem kell azexkapcs csak es kizarolag normal es inkabb vagy egyedul is, vagy Te magad mit akarsz.
Elso es legfontosabb ezt tudnod es ugy "sakkozni" es ahhoz tartani magad.
6.voltam
Ja lepontoztak most latom.
Uristen belémszeretett egy ffi es hű vagyok. En gaz mocsok aljas r.banc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!