Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdjek valakivel úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdjek valakivel úgy, hogy tudom, talán sérülnék a végén?

Figyelt kérdés

Megismertem valakit, de kapcsolatot nem tudnék elképzelni vele, mégis nagyon kötődöm hozzá és vonz.

Kezd barátság extrákkal irányba elmenni a kapcsolatunk, de nem tudom, meglépjem-e, ha úgy érzem, sérülnék a végén, mert mégis többet akarnék tőle, ő viszont nem.

2021. aug. 11. 12:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
67%

Aki az illúziók miatt feldobja az életét, az meg is érdemli!

Viszont rátapintottál a lényegre: tudod kik az igazi macsók? Akik ezt az illúziót képesek előadni. Szépen leéneklik a bugyit a nőkről, a színház működik, dugjáj a nőket majd hussss... Nincs több illúzió, a macsó levette az álarcot, az előadás véget ért. Nem kell sírni, a műsornak ez volt az ára!

Egy átlag férfi nem akar illúziót varázsolni, adja önmagát, de hát az nem elég izgalmas, ingerszegény, nem amolyan bugyinedvesítő!

Én is egy rohadt nagy színész voltam huszonévesen, a nagymestere ennek. 3 mondat után ráéreztem milyen típus a nő, tudtam mit akar hallani.

Viszont komoly kapcsolatra csak az erős, nem manipulatív nőket választottam. Az előbbiek szimpla játékszerek voltak, az utóbbiak társak.

Nem, nem kell sajnálni a nőket, mind önként és dalolászva ment bele, amit kerestek azt meg is kapták!

2021. aug. 11. 15:03
 22/22 anonim ***** válasza:
Necces.
2021. aug. 11. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!