Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdjek valakivel úgy, hogy tudom, talán sérülnék a végén?
Megismertem valakit, de kapcsolatot nem tudnék elképzelni vele, mégis nagyon kötődöm hozzá és vonz.
Kezd barátság extrákkal irányba elmenni a kapcsolatunk, de nem tudom, meglépjem-e, ha úgy érzem, sérülnék a végén, mert mégis többet akarnék tőle, ő viszont nem.
En szemely szerint rosszabbul elem meg a be nem teljesult dolgokat, mint akar egy szep alkalmat. Amibe beletartozhat, hogy nem lehet folytatas, csak az nem, hogy a masik flegma, egyoldalu az egesz. Na, attol serulnek, ha csak en vagyok oda. De attol nem, ha titokban megelhetnenk valamit, amit ezzel le is kell zarni.
De te te vagy. A nok tobbsege jo esellyel nem tudja a csak szexben megelni a mindent.
Nem tudom, ki, hogy van velem, de ha tudom, hogy az éles kés sérülést okoz, akkor nem kezdem el vagdosni vele a kezem.
Szóval, nem is értem mit szeretne a Kérdező!? Ha tudja, hogy ez neki sérülést okoz, akkor miért akar lefeküdni vele? Csupán a szexért?
Nem olyannal kellene lefeküdni, akivel nagyon szeretne és nem okoz neki sérülést?
Miért okoz sérülést? Nem nagyon derül ki ez sem!
Szexkapcsolatokat tudni kell a helyukon kezelni.
Ennyi a trukkje.
Hiaba serti a lepontozok egojat. Aki csak egy f.szt tesz a kapcsolatba az ne is várjon mást.
Mivel a nők számára az izgalom és a szenvedés mindenek felett áll, menj bele!
Átlagos, normális férfiakkal a komoly, céltudatos kapcsolat kerülendő! Nők alapszabálya, első fejezet, első bekezdés.
Szexkapcsolat házas emberrel, szexkapcsolat függőkkel, szexkapcsolat nárcisztikusokkal, szexkapcsolat notórius hazudozókkal, munkakerülőkkel, partiarcokkal, fckboyokkal kifejezetten ajánlott!!!
14
Bocsi, kifelejtetted a pszichopatákat és a bordikat!
Kérdező, olvasd el a kérdésed és értelmezd. Te írtad le, hogy "tudom, talán"...
14
"Mivel a nők számára az izgalom és a szenvedés mindenek felett áll, menj bele!"
Egyébként ez most ütött. Mintha tényleg így lenne. De ehhez sérültnek kell ám lenni! Megvan esetleg az Így jártam anyátokkal c. sorozat és Barney? A csajozásának az alapja volt, hogy olyan nőket vadászott le, akiknek problémájuk volt az apjukkal (de akár az anyjukkal is lehetett volna).
Mert ez így is van! Elég sok a mentálisan beteg és sérült gyerek. Ezek képzik a női és a férfi társadalom alapját! Nézz szét a gyk-n! Lelki sérült nők klubja. Majd itt egymásra találva fikázzák a férfiakat, de mivel ők vannak többségben, hatalmas hátszelet éreznek. A legtöbbjük roncs családból jött, így egy hulladékhoz mentek hozzá, jövetve a mintát. Majd az a hulladék is beléjük rúgott, aztán irány a gyk, jöhet az általánosítás: minden férfi egy féreg! Rengeteg fiatal nőnek fogalma sincs hogy milyen egy működő kapcsolat, a férfi modelljük szánalmas. A szenvedés utáni vágyukat otthonról hozták, sajnos ez végig is kíséri az életüket. A humanizmusuk nem őszinte, belül emészti őket a düh.
Igazából gőzük sincs hogy mit kezdjenek egy komoly férfival, semmi tapasztalatuk sincs benne! Így marad az albérlet, jöhetnek a csődörök, majd lesz valami, meg salják őket, ők meg összefekszenek megint egy macsóval aki egy hét után megint megcsalja őket...aztán 40 évesek lesznek, besikerül 1-2 gyerek, mert hittek az aktuális lovag hazugságainak, majd az is megcsalja őket...
Na ezek az otthonról hozott minták! Azt se felejtsék el, hogy szint a szinttel. Ezt a bizonyos szintet ütik meg. Sajnos köszönhetik a szüleiknek, a médiának.
Én sosem választottam lelki beteg nőket, csak az erős, tartással rendelkező, önmaga mentális egészségére odafigyelő lányokkal, hölgyekkel voltam kapcsolatba. Filléres, az első randin szexelni akaró, rajongó, kapcsolatfüggő, ócska családból származó nőket gyorsan ignoráltam. A tapasztalatom elég rossz, az ilyen nők annyira gyakorik, mint a fehér holló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!