Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy gyakran...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy gyakran felnőtt férfiak kimutatják a vonzalmat, de gyávák lépni? Miért van bennetek ilyen bizonytalanság, ha látod, sejted hogy kölcsönös a szimpátia?

Figyelt kérdés

Komolyan érdekelne. Mi tud elbizonytalanítani? Kilépni nem tudtok a másik életéből, de ahhoz nem vagytok elég határozottak , hogy lépjetek.

A TSZ - m nem az általánosítás miatt van.

2022. márc. 6. 14:49
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
76%

Nő vagyok, férfiak között tanultam, dolgozok. Olyan férfit még nem láttam, aki vonzódott egy nőhöz és akarta is, látta a kölcsönösséget és nem lépett.

Ha egy férfi nem lép, annak oka van.

1) csak vonzónak tart (meg másik 30nőt is) és semmi más

2) csak dugni akar és nem veled

30N

2022. márc. 6. 16:07
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

11

+ 3.) kapcsolatban van. De tényleg ennyi az össz opció, ez tény. A többi csak bullshit.

2022. márc. 6. 16:13
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező konkrét férfira gondol szerintem akit ismer.. Nem tudhatjuk mi van annak a férfinak a fejében , de lehetséges nem mutattál elég egyoldalú szimpátiát a részedről, mert mi férfiak sokszor barátkozásnak vesszük ha valaki néha hozzánk szól meg viccelődik.
2022. márc. 6. 16:22
 14/31 A kérdező kommentje:
Igen, egy férfira gondolok. Abszolút közeledik, de mégsem lép, olyan értelemben, hogy elhivni nem mer. Gyanítom, hogy van valakije. Nagyon erre gondolok.
2022. márc. 6. 16:38
 15/31 anonim ***** válasza:
34%
14. Vagy csak lusta félős genyo..
2022. márc. 6. 16:44
 16/31 anonim ***** válasza:
0%
elhívni vizet inni?
2022. márc. 6. 16:45
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Lehet barátnak tekint ezért nem lép, ha meg kapcsolata van akkor biztos hogy nem lép ilyen vizekre (jó hát van aki ilyen de attól szerintem te ne akarj semmit).

Meg benne van a pakliba az is, hogy kimutatja, de nem kapja meg azt a visszajelzést amit akarna, így elfogadja, hogy csak barátnak akarod, vagy feltételezi h biztos van valakid.

2022. márc. 6. 17:02
 18/31 anonim ***** válasza:
0%
Én akkor szoktam ezt tenni, ha valóban tetszik a nő, de nem telik rá.
2022. márc. 6. 17:17
 19/31 anonim ***** válasza:
18. Ne prostit keress akkor.
2022. márc. 6. 17:23
 20/31 anonim ***** válasza:

19.-re.

Nem prostikról beszélek, de egy orvos, jogász, vállalkozó, modell, rúdtáncos,...csaj levadászása nem olcsó sport.

És nem kell a szokásos Gyakoris hazudozás, hogy nem számít a pénz!

2022. márc. 6. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!