Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogosan akadt ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan akadt ki a feleségem? Túlreagáljuk esetleg? Hogy lehetne meggyőzni a meleg barátunkat, hogy ne degradálja a kapcsolatunkat, csak mert babát várunk?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy a feleségem terhes, és ez a meleg családbarát nem kifejezetten szereti a női test dolgait, pl. menstruáció, gyermekszülés, van valamiféle alapvető undora és megvetése a vaginális dolgok felé... Persze viccesen adja elő, de látszik az a "phűű" és megvetés, amikor felmerül ilyesmi... Már többször elmondta a feleségem társaságában, hogy csak ne legyek bent a szülésen, meg "persze ez az élet velejárója" de úgy mondja, mintha a menstruáció és a szülés ilyen ördögtől való megtűrni való dolgok lennének..

Mi elfogadtuk őt, talán neki mégis van felénk ellenérzése?

2022. márc. 5. 18:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez miért párkapcsolati kérdés? Szólsz neki, hogy állítson magán. Ehhez nem kell melegnek lenni, anyós, szomszéd néni, barátnő is szokott ilyen kijelentéseket tenni, pedig vaginális problémája nincs.
2022. márc. 5. 19:41
 12/19 A kérdező kommentje:

Értem a társadalmi problémát, és mélyen elítélem a melegek elleni uszítást! Kérlek, kedves 2. válaszoló, ne akarj ide olyat belelátni, ami nincs. Szándékosan nem egészítettem ki a kérdést, mert úgy gondoltam, felesleges.

De azt is meg kell érteni, hogy attól, hogy valaki meleg, ugyanúgy tolerálhat másokat,az elfogadás kétoldalú.

2022. márc. 5. 19:42
 13/19 anonim ***** válasza:
74%
A feleséged jogosan akadt ki. A meleg barátot kultúráltan el lehet kükdeni anyukájába - mert ő is onnan jött. Itt bem a vaginális dolgok a lényeg, hanem, hogy a feleséged édesanya lesz. Ami egy csodálatos dolog. Vagy megpróbáljátok ennek a szépségét elmagyarázni, vagy leoltjátok.
2022. márc. 5. 19:50
 14/19 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem teljesen jogosan akadt ki, nemtől és nemi orientációtól függetlenül bunkó az undorát kifejezni a várandós barátjáról, illetve megpróbálni ezt rádhúzni, és rombolni a képet, ahogy a feleségedet látod. Azt sem mondjuk, ha csúnyának találjuk egy barátunk párját, hiszen semmi közünk hozzá.
2022. márc. 5. 20:31
 15/19 anonim ***** válasza:
68%
Legközelebb remélem majd hozza az olyan témákat, hogy szüljön a feleséged császárral, meg hasonló baromságok. Kicsit entitlednek érzi magát az ember, hogy ilyen dolgokba beleszóljon.
2022. márc. 5. 20:47
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ennek a kérdésnek mi értelme azon kívül, hogy egy ostoba provokáció?

Még ha nem is kamu kérdés, hanem valós, akkor is tök értelmetlen, már bocs.

Teljesen irreális a szitu. Mégis mi köze van bármilyen haverotoknak a feleséged mensijéhez meg gyerekszüléséhez? És ha ti felnőttek vagytok, miért érdekelne titeket az ő véleménye? És miért érdekes a sztoriban, hogy meleg vagy hetero?

Vágom, hogy egyre kisebb a forgalom ebben a kategóriában, de azért nem ilyen nyakatekert baromságokkal kéne élénkíteni...

2022. márc. 5. 20:53
 17/19 anonim ***** válasza:
És mégis mi köze van a feleséged terhességéhez? Semmi, és ha nekem xy elkezdene broságokat beszélni, azt pontosan addig látnám a lakásomban.
2022. márc. 5. 21:08
 18/19 anonim ***** válasza:
bromságoka
2022. márc. 5. 21:08
 19/19 anonim ***** válasza:

nem nagyon értem a kérdést

tehát az asszony beterhesedett, eddig oké

van egy b*zi haverotok, aki nenm szereti a p*nát - oké, NYILVÁN azért b*zi, mert a káreszt szereti cuppogtatni, a p*na nem érdekli, ez eléggé self-explanatory

eddig értem - de mi a kérdés, konkrétan?

2022. márc. 5. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!