Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl keveset teszek bele a kapcsolatunkba? Ti erről mit gondoltok? (Meleg kérdés)
Egyszerűen úgy érzem, hogy én túl keveset teszek a kapcsolatunkba. A barátom 2 évvel idősebb, ő neki már van munkája, autója, én meg még tanulok, és nincs jogsim. 3 órára lakunk egymástól tömegközlekedéssel, de autóval csak egy, szóval az alkalmak többségében csak ő jött le, mert így neki érte meg időben. És mindig fizet mindent ha pl boltban vagyunk, étteremben vagy cukrászdában, és egyszerűen már gáznak érzem, mintha én semmit sem fordítanék a kapcsolatba. Vagyis hát nagyon szeretjük egymást, csak úgy érzem hogy nem elég amit én a kapcsolatunkba teszek.
Mi a véleményetek erről, esetleg van ötletetek?
jogos, hetero kapcsolatokban is durva mikor a no csak hasznalt pinat tud adni a kapcsolatba, de elvarja hogy mindent fizessen a pasi.
ne erts felre te nem varod el, te nem vagy gaz.
esetleg diakmelo vagy ilyesmi, es neha neha teis fizetsz ezt azt.
de mivel o dolgozik, nyilvan neki konnyebb meghivni par dologra, nemhiszem hogy zavarja ez ot.
Nem, őt nem zavarja, csak én érzem magamat kínosan.
Az a baj, hogy vidéken diákmunka is elég kevés van, legalább egy órát kéne utaznom amiatt. Ami még nem lenne akadály a nyár folyamán, csak folyamatosan vezetési óráim lesznek, hogy nyár végére meg legyen a jogsim. És ezért ez is meg van korlátozva, mert a jogsi fontosabb most mint a diákmunka
Ezt nektek kettőtöknek kellene megbeszélni, hogy TI hogy látjátok ezt, te hogy érzel ezzel kapcsolatosan és ő hogy érzi, hogy látja ezt.
Most a lehetséges válaszok, hogy
1. Valaki azt fogja mondani, hogy oké, hiszen ő dolgozik, így többet tudtok együtt lenni,
2. Valaki azt fogja mondani, hogy azért neked többet kellene belerakni.
Ez őszintén szólva bárki véleményétől teljesen függetlennek kellene lennie, hogy ti hogy oldjátok meg ezeket a kérdéseket a kapcsolatotokban, hiszen nektek kell tudni, hogy mi a jó számotokra. Ülj le vele, és beszéld vele át. A jó kapcsolat egyik alapja a normális kommunikáció
Igen, már beszéltünk erről, és az az általad leírt, 1-es opciót mondta.
És tudom hogy valahol igaza van ebben. Csak emiatt úgy érzem kicsit mintha kihasználnám ezt és nem szeretném. Bennem van a hiba ilyen téren
Kell egy jegyzetfüzet, abban nyitsz egy folyószámlát a barátodnak, és a költségeinek a rád eső részét mindig jóváírod.
Amikor majd lesz jövedelmed, akkor a füzetben felhalmozott egyenleget elkezdheted törleszteni azzal hogy te hívod meg őt mindenhova..
Most ha én lennék a párod helyében, engem egy kicsit sem zavarna, hogy te kevesebbet raksz bele a kapcsolatba. Én annak örülnék, ha minél többet lehetnék veled, és ez idő alatt mind ketten jól érezzük magunkat.
Lehet a te párod is így gondolkozik. Szóval attól, mert fiatalabb vagy, és nincs annyi lehetőséged mint neki, attól ne érezd magad rosszul. Biztos vagyok benne, hogy te is bele teszel mindent a lehetőségeihez képest. Idővel ez az arány úgyis kiegyenlítődik.
Én is voltam ilyen szituban a párommal, másfél évig ő tartott el és közben kínosan éreztem magam miatta amit mondtam is neki de próbált nyugtatni hogy semmi gond ezzel, mivel szeret bármeddig türelmes velem hogy találjak valami munkát, amíg nem volt munkám minden háztartási munkát csináltam otthon miközben ő 12 néha 16 órát dolgozott majdnem minden nap. Szerintem a te párod is hasonlóan van így veled, mondd el neki hogy érzed ezt hogy úgy érzed nem teszel eleget, és ketten kitaláltok valamit. Soha nem ciki megbeszélni a dolgokat, legalábbis mi így vagyunk vele és tudunk olyanról is beszélgetni ami másnál tabu téma lenne. 2 tippet tudok adni hogy ne érezd annyira kellemetlenül magad:
1. Csinálj több házimunkát ha tudsz.
2. Beszéljétek meg ezt a dolgot hogy te hogy érzed és ő hogy van ezzel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!