Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagy a párodba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagy a párodba?

Figyelt kérdés
2022. márc. 4. 18:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
7eve vagyunk egyutt nincs rozsaszin kod, viszont minden szex utani masnap full szerelmes vagyok bele,nagyon hulyen vagyok osszerakva😀
2022. márc. 4. 19:40
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy 8/-as, úgy vagyok én is.

Sokkal stabilabb, kiegyensúlyozottabb, és értékesebb, mint pl egy vak szerelem. ÉS semmiképp sem megszokás, nem összekeverendő ezzel. Elégedett vagyok.

2022. márc. 4. 19:45
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ahol ragaszkodás meg szeretet van, ott sosem volt igazi szerelem. Az nem alakul át.. Ott szenvedély van mindig, hullámvölgyek lehet, hogy vannak, de szeretetnek sosem hívnám. Ezen az évek, házasság és gyerek sem változtatott. Legalábbis mi így gondoljuk.
2022. márc. 4. 20:15
 14/21 anonim ***** válasza:

Mit értesz szenvedély alatt?

2022. márc. 4. 20:19
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

Rozsaszin vagy lila köd elmult, ahogy csalodásokat okozott a párom ahogy halad egyre előrébb a kapcsolat.

Inkább érzek szomorúságot vagy "reménytelen szerelmet", lemondást, mint szerelmet.

Ilyen elszólásai vannak pl, hogy ő a kapcsolat elején nem is volt szerelmes. Es ezt ugy adta elő hogy most jobban szerelmes, mint volt.

(Szerintem meg ha akkor sem volt, most sem az, szóval nem is voltunk egy hullámon, egy "rezgésen",csak ém repkedtem egyedül a kapcsolatban vakon, a másik pedig nem is..)

Az ilyenek úgy "fejbe vágnak" tőle.

2022. márc. 4. 20:26
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

*jav

csak én repkedtem egyedül a kapcsolatban vakon, rózsaszín ködben az elején, a másik pedig nem is.

Amit érzek, az nem szerelem már szerintem. Hiába szeretem. Inkább fájdalmas csalódások sora.

2022. márc. 4. 20:29
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

13

12 vagyok.. Ez csak a te nézőpontod/tapasztalatod, ez meg az enyém.

Az a baj, hogy sok ember úgy fogja fel a szerelmet, mintha csak egy fajtája lenne, másrészt meg mintha az egy konstans, állandó valami lenne ( ahogy te is írod).

A valóságban meg a szerelem nem állandó valami, hanem dinamikája van, és változik időről-időre. Keress rá Steinberg szerelem elméletére, aztán olvasgasd.

Nem vagyok vak szerelmes a páromba, de voltak időszakok, amikor bizony úgy éreztem magam. Egy másik embertől olvastam egyszer akit követek, hogy pl a gyerekük megszületése utána "újra beleszeretett" a férjébe.

10 éve vagyunk együtt, életem legmélyebb pontján, amikor nem mindenki támogatott volna, ő meg nemhogy mellettem volt, de még rá is tett pár lapáttal, meglepetéssel, kedveskeddésel, én is újra szerelmesnek éreztem magam belé.. Mert ezt nem is vártam tőle. Még ő maga is mondta, hogy mostanában úgy néztem rá, mint tini szerelmesként.

És ekkor tudtam belül végleg elkötelezni magam mellette, kételyek nélkül, hogy igen, nekem ez minden lángolásnál többet ér, és igen, vele szeretném leélni az életemet. Nevezd aminek akarod, igazából teljesen mindegy, mivel címkézed, én így találtam meg a "hazaérkeztem" érzést, mert ő az, aki tényleg kívül-belül, a hátteremmel, látott már mindenhogyan, bármi, mégis én kellek neki is..

Ez az, ami nekem számít, nem holmi idióta izzó lángolás, ami önmagában vajmi kevés, de egy életet építeni rá nem lehet, az is biztos. Ahhoz az kevés.

2022. márc. 4. 20:40
 18/21 anonim ***** válasza:
*Sternberg
2022. márc. 4. 20:42
 19/21 anonim ***** válasza:
48%

"7eve vagyunk egyutt nincs rozsaszin kod, viszont minden szex utani masnap full szerelmes vagyok bele,nagyon hulyen vagyok osszerakva"

Szerintem nem ez a szerelem. Szex, hormonok, emiatt kialakul egy kötődés, és szerintem sokan ezt hiszik szerelemnek.

2022. márc. 4. 21:48
 20/21 anonim ***** válasza:
51%
Őszintén, én nem értem azokat, akiknek a kapcsolat eleje a jó, szerintem az a legrosszabb, mikor nem ismered még, minden olyan idegen, kimért.
2022. márc. 4. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!