Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagy a párodba?
Az a probléma az ilyen kérdésekkel, hogy ahány ember, annyiféle szerelemfogalom, és nyilván mindenki a saját értelmezése szerint fog válaszolni. Aminek egy jó része nem fog egyezni a te értelmezéseddel.
Én szerelmes vagyok a páromba, de nem az a rózsaszínködös állapot (azon már túljutottunk), hanem egy érett, mély szerelem, odaadás. Amit én nem vagyok hajlandó szeretetnek nevezni, mert gyökeresen különbözik a szülők és barátok iránt érzett szeretettől. Más viszont ezt az érzést szeretetnek nevezi, és csak a rózsaszín ködöt tartja szerelemnek...
"gyökeresen különbözik a szülők és barátok iránt érzett szeretettől. "
Ezzel én is egyetértek,de egyszerűen nem tudom hogyan definiáljam másképpen.
Szerelemhez nem tudom hasonlítani, mert nem olyan nálam. Ez egy sokkal tudatosabb dolog ami most zajlik köztünk, a felépített bizalomra, és kölcsönös egymás iránti felelősség,illetve a közös célok által.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!