Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy tetszem e a férfinak?
Figyelt kérdés
Már egy éve irogatunk egymásnak messengeren, ott kifejtette bővebben, hogy többet érez irántam. Egyszer találkoztunk( sajnos nagy a táv közöttünk) akkor sokáig többször is mélyen a szemembe nézett, és megölelt, puszit adott. Azóta is beszélünk, igaz nem napi szinten, de mindig szives puszi smilét rak ha válaszolok neki.2022. márc. 1. 08:41
21/24 A kérdező kommentje:
17# igen, azt mondta nem túl fényes a kapcsolata. De igazából mondani bármit lehet. Nem nyomult, nem erőszakoskodott, nem akart szexet. Udvarias volt végig nagyon, a beszélgetések alatt is. Éreztem, hogy nem nyomul, lassan, de óvatosan akar megismerni. És majd később irt olyanokat, amiből egyértelműen lehet következtetni, hogy többet érez irántam. Mégis az első találkozás után még beszéltünk is, írta hogy végig csokolgatna tetőtől- talpig, aztán mintha kissé hűvösebb lenne
2022. márc. 1. 13:34
22/24 anonim 

válasza:

20# Szerintem nem akar mindenáron találkozni, amit megerősít, hogy 1 év alatt egyszer tette meg. Ha mindenáron találkozni akarna, minden hétvégén nálad lenne!
23/24 anonim 

válasza:

Szereti a figyelmet amit tőled kap. Szeret hülyíteni, és neked a szeretetmorzsák és pár utalás is elég, hogy egy éve ebben az álomvilágban élj. 10 év múlva pont ugyanitt fogsz vele tartani.
24/24 Kornel_Lajtar válasza:
A távkapcsolatok többnyire nem működnek, hosszútávon meg talán egyáltalán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!