Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudjam, hogy tetszem e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam, hogy tetszem e a férfinak?

Figyelt kérdés
Már egy éve irogatunk egymásnak messengeren, ott kifejtette bővebben, hogy többet érez irántam. Egyszer találkoztunk( sajnos nagy a táv közöttünk) akkor sokáig többször is mélyen a szemembe nézett, és megölelt, puszit adott. Azóta is beszélünk, igaz nem napi szinten, de mindig szives puszi smilét rak ha válaszolok neki.
2022. márc. 1. 08:41
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
93%
Ha tetszenél neki, tudnál róla, hidd el.
2022. márc. 1. 08:43
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk h igen tetszel neki. Hogyan tovább?
2022. márc. 1. 08:46
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha már kifejtette, hogy többet érez, akkor onnantól viszonylag könnyű megállapítani
2022. márc. 1. 08:46
 4/24 anonim ***** válasza:
93%
Korán reggel zsibbad az agyam itt.... 🤦‍♀️
2022. márc. 1. 08:51
 5/24 anonim ***** válasza:
96%
Egy év alatt kétszer találkoztatok,ketnaponta küld egy puszis smileyt. A tények magukért beszélnek, vagyis ez semmi. Időtöltés vagy.
2022. márc. 1. 09:01
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

"Honnan tudjam, hogy tetszem e a férfinak?"

"kifejtette bővebben, hogy többet érez irántam"

Szívesen! Bár szerintem csak játszik veled. 1 év alatt 1 találka, inkább engedd el...

2022. márc. 1. 09:24
 7/24 anonim ***** válasza:
52%
#6 honnan tudod h nem csaj miatt volt csak ennyi?
2022. márc. 1. 09:27
 8/24 anonim ***** válasza:
89%

Ha nagy a távolság köztetek akkor mi értelme belebonyolódni ebbe az egészbe?

Ha egy kezdődő kapcsolat komolyra fordulna, és már van megbeszélt célkitűzés arra vonatkozóan, hogy melyik fél adja fel az addigi életét, és költözik a másikhoz, akkor érdemes ezen az egészen gondolkodni. De ha mindketten maradnak ott ahol vannak, akkor kár ebbe mélyebben (érzelmileg) belekeveredni, mert csak sérülnek a felek.

2022. márc. 1. 09:33
 9/24 anonim ***** válasza:
Megkérdezte hogy kufircolnál vele? Na onnan tudnád.
2022. márc. 1. 10:01
 10/24 A kérdező kommentje:

Kapcsolata van, de elmondása szerint nem a legjobb a viszonyuk. Azért tudtunk 1 szer találkozni, mert kb 2,5 óra autóút a távolság.

8# talán az érzelmek, de tudom sok úgysem lehet közöttünk, főleg a távolság miatt is. Én biztos nem adom fel a mostani életem, valószínű ő sem.

Viszont mióta találkoztunk, nincs nap, hogy ne gondoljak rá. Én sem értem mi volt a lényege az egésznek, ha tudja ő is, hogy messze vagyunk egymáshoz. De ha írunk egymásnak, mindig a szíves puszi smilét reagálja az írásomra

2022. márc. 1. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!