Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy tetszem e a férfinak?

"Honnan tudjam, hogy tetszem e a férfinak?"
"kifejtette bővebben, hogy többet érez irántam"
Szívesen! Bár szerintem csak játszik veled. 1 év alatt 1 találka, inkább engedd el...

Ha nagy a távolság köztetek akkor mi értelme belebonyolódni ebbe az egészbe?
Ha egy kezdődő kapcsolat komolyra fordulna, és már van megbeszélt célkitűzés arra vonatkozóan, hogy melyik fél adja fel az addigi életét, és költözik a másikhoz, akkor érdemes ezen az egészen gondolkodni. De ha mindketten maradnak ott ahol vannak, akkor kár ebbe mélyebben (érzelmileg) belekeveredni, mert csak sérülnek a felek.

Kapcsolata van, de elmondása szerint nem a legjobb a viszonyuk. Azért tudtunk 1 szer találkozni, mert kb 2,5 óra autóút a távolság.
8# talán az érzelmek, de tudom sok úgysem lehet közöttünk, főleg a távolság miatt is. Én biztos nem adom fel a mostani életem, valószínű ő sem.
Viszont mióta találkoztunk, nincs nap, hogy ne gondoljak rá. Én sem értem mi volt a lényege az egésznek, ha tudja ő is, hogy messze vagyunk egymáshoz. De ha írunk egymásnak, mindig a szíves puszi smilét reagálja az írásomra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!