Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy tetszem e a férfinak?
Figyelt kérdés
Már egy éve irogatunk egymásnak messengeren, ott kifejtette bővebben, hogy többet érez irántam. Egyszer találkoztunk( sajnos nagy a táv közöttünk) akkor sokáig többször is mélyen a szemembe nézett, és megölelt, puszit adott. Azóta is beszélünk, igaz nem napi szinten, de mindig szives puszi smilét rak ha válaszolok neki.2022. márc. 1. 08:41
11/24 A kérdező kommentje:
9# udvarias, nem volt tolakodó. Atölelt többször is, és csak puszit adott. Viszont ahogy hosszan a szemembe nézett, én is viszonoztam, azt hittem ott olvadok el, mint vaj a napon
2022. márc. 1. 10:07
12/24 anonim 

válasza:

De nem lett volna ellenedre ha lényegretörőbb?!
13/24 A kérdező kommentje:
Jobb szerettem volna, ha elmondja kerek perec. De így olyan ciki rá kérdezni, hogy most ezzel mégis mi a szándéka
2022. márc. 1. 10:19
14/24 anonim 

válasza:

Kapcsolata van, nincs mire rákérdezni. Jelenleg csak érzelmi tuning vagy, rossz ötlet volt részedről energiát és érzelmeket vinni az online kapcsolatba, mert nagyon fog fájni az elfelejtése.
15/24 anonim 

válasza:

Messze is van, kapcsolata is van, és egy évben csak egyszer szánt rád időd, pedig valljuk be 2,5 óra azért nem olyan áthidalhatatlan távolság. Mások 1000 kilométerekről is megoldják pár havonta.
Naponta írni valamennyit az meg nem fáradtság. Szerintem engedd el. Csak jól esik neki hogy ír veled.
16/24 anonim 

válasza:

Hát ez nem hangzik túl jól...
Szerintem amíg nem hajlandó tisztességesen lezárni a jelenlegi kapcsolatát, addig ne foglalkozz vele. Elég szánalmas pasi lehet, ha így játszadozik két nővel is egyszerre (sőt, simán lehet, hogy még több is van neki).
17/24 anonim 

válasza:

Kikacsingat a kapcsolatából. Ha lenne lehetősége (alibije) biztos elmenne hozzád hogy megk...jon.
18/24 anonim 

válasza:

Tetszel, kedvel, de semmi jövőtök - most így látom.
Ne várj rá szerintem.
19/24 anonim 

válasza:

Ez egy mese és álom. Jó lenne, ha felébrednél. Egy valódi kapcsolat többet tudna adni.
20/24 A kérdező kommentje:
14# oké,hogy van kapcsolata, ezt nem is titkolta, de akkor ha irt, miért fejezte ki érzéseit irántam? Miért akart minden áron találkozni? Miért kell a másik érzésével játszani? Ha tudja nem lesz belőle több....azért ha kijön a lépés, ezeket megkérdezem, de így elsőre nem akarom le rohanni
2022. márc. 1. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!