Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy sportos férfinak tetszhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy sportos férfinak tetszhet egy telt nő?

Figyelt kérdés
Van erre példa?
2022. febr. 25. 18:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
16%
Igen, sokan szeretik a hájas tramplikat
2022. febr. 25. 20:16
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Én úgy vettem észre a legtöbb kondi buz1nak dagadt barátnője/felesége van.

A pasi szép, izmos, a nő szétfolyik/jó sonkás

2022. febr. 26. 07:27
 13/18 anonim ***** válasza:
47%
Igen. Nekünk férfiaknak nem minden a külső.
2022. febr. 26. 07:28
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

#12: En ferfikent kicsit kiakadok amikor en munka mellett atlagosan napi 2 orat dolgozok azon, hogy legyen egy esztetikus izomdefiniciom (meg nyilvan megfelelo ero is melle), aztan egy Netflix elott nutellat zabalo no, aki semmit sem dolgozik azon, hogy valahogy kinezzen es konkretan szetfolyik azt hiszi, hogy egy ligaban vagyunk, csak azert, mert pinaja van.

Nem jonnek ossze magara igenytelen novel, elobb valasztok egy hasonlo "kondi buz1" not, mert vele nagyobb valoszinuseggel fog egyezni az eletfelfogasom es jobban is neznek ki.

2022. febr. 26. 08:14
 15/18 A kérdező kommentje:

Utolsó. Annyira jót nevettem rajtad.

1. Munka mellett gondolom semmit nem csinálsz, takarítás, misas, főzés stb.

2. Ha valakinek van többet, az nem az igénytelenséggel egyenlő. Elhiheted nagyon is adok magamra, de 4 éve IR+ hashimotom van és nem bírom egyszerűen a régi súlyom visszakapni.

2022. febr. 26. 09:54
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

#15: Ja, otthon kosz es rendetlenseg vesz korul (ironia). Nyilvan takaritok es fozok magamra, csak mellette lemondtam a nem produktiv szokasaimrol. Voltam kover en is, akkor is azt vallottam, hogy mindenki a sajat "ligajaban" keresgeljen. Ha kover ferfikent feltettem volna ezt a kerdesre (voltam kover), akkor az lett volna a reakcio ra, hogy mit kepzelek magamrol, hogy koverkent a vekony, sportos lanyokrol almodozok. Ezt az emberek reakciojat is jol tukrozte, mert -40 kg-al eg es fold a kulonbseg ahogy hozzam allnak. Ez csak megerositette ezt a hozzaallasomat. Nekem sportos ferfikent nem kellene tulsulyos no, nem tartom oket vonzonak es ha mar fiatalkoraban ilyen valaki, akkor elkonyvelheto, hogy milyen lesz 40 evesen.

Az IR meg szomoru, de minden bizonnyal az eletmod is egy sulyosbito faktor. Nagyon keves olyan ember van, aki rajta kivulallo okokbol szenved tulsulytol.

2022. febr. 26. 10:14
 17/18 anonim ***** válasza:
48%
Az a jó hogy rengeteg szakkifejezést hoztak létre azért hogy a köverseget magyarázzák.
2022. febr. 26. 10:28
 18/18 A kérdező kommentje:

Elhiheted, hogy nem szakkifejezések az, hogy követem a diétát. Hetente 3x edzek és nem mozdul a súlyom, pedig szedem a gyógyszereket is.

A nem mozdul alatt úgy értsd, hogy 59 kg voltam világ életemben, versenysportoltam és most itt tartok. Lemegy 10 kg, majd indokolatlanul vissza. Hiába teszek meg mindent egyszer jó a végkép és mennek a kilók, máskor semmin nem változtatva hízok. Már a depressziót is megjártam emiatt, mert nem akarok ilyen lenni, de nem megy egyszerűen.

2022. febr. 26. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!