Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az MGTOW egy új kifejezés a magányos farkasra?
Sigmamale? Hú bazzeg.
Hogy mennyi ostobaságot ki tudnak találni.
A csapatomban van egy srác, aki évekig nagyhangú élharcos mgtow-nak vallotta magát. Mindenki vágta, hogy csak nem talál csajt, de már nagyon untuk az emberkedését. Engem minden céges ivásnál azzal talált meg, hogy eladtam a férfibecsületemet azzal, megy megnősültem, szóval így kell elképzelni az arcot.
Végül valamin csoda folytán összejött egy csajjal, hát azóta kenyérre lehet kenni. Tüncibogyó cicavirág, nem, te tedd le előbb, én jobban szeretlek.
Így frusztráció nélkül amúgy egészen kezdem megkedvelni a fazont, kiderült, hogy értelmes dolgokról is lehet vele beszélgetni most, hogy nem borítja el a köd az agyát. Szóval ilyen is van.
Teljesen ellehetetlenítenitettétek az érdemi kritikát mindkét irányba. Most ott tartunk mint a politikában.
Aki nem orbánra szavaz az hazaáruló kommunista.
Aki meg nem gyúrcsányra az Európa áruló fasiszta.
Csak itt incel van meg általánosítást tagadó hópihék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!