Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők is ilyenek?

Figyelt kérdés

Szóval a férfiak áltában akármilyen közönséges, k*rvás nőt megdugnának, na meg persze rá vannak gerjedve a műnőkre, amit büszkén fel is vállalnak, mondván "b*szható, de barátnőnek azért nem kéne, annak jó lesz átlagos nő".

Nőktől viszont még nem hallottam, hogy aláfeküdnének bármilyen proli dzsigolónak, aki elég izmos és elég nagy a pénisze, de azért kapcsolatra nem kéne.

Létezik ez a jelenség, csak a nők kevésbé reklámozzák, vagy ez tipikus "férfidolog"?

2022. febr. 23. 09:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Nézd, itt mindenki azt mond amit akar magáról, nyilván menő érzelemmentes szexgépnek mutatni magunkat. Én inkább a valóságban hiszek. De ha csak az itteni kérdéseket nézzük, már az is igazolja a dolgot.
2022. febr. 23. 16:24
 22/25 anonim ***** válasza:
74%
Mi a menő ebben? Főleg egy nőnek? Minden kvanak el van hordva ha szereti a szexet. Nekem több érzelemmentes szex kapcsolatom volt és nem sírtam tele a parnamat, sőt volt akit évek múlva se lehetett lerázni. Nem vagyunk egyformák, kár a másik helyett tudni a tutit.
2022. febr. 23. 16:32
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
Na ja. Egy másik kérdés alatt meg szűz férfi vagy. Erről ennyit.
2022. febr. 23. 16:35
 24/25 anonim ***** válasza:
Te miről beszélsz? Soha nem adtam ki magam férfinek, hisz nő vagyok. Elhiszem hogy nehéz elhinni, hogy van aki nem kamuzni jár ide, de ne vegyél már mkit egy kalap alá. De nekem8, úgy tűnik te mindent tudsz , csak akkor nem értem mit keresel itt😂pusz
2022. febr. 23. 16:43
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Miért olyan hülyék egyesek, hogy a saját agyuk működését próbálják mindenkire ráhúzni, csak azért, mert ők is puncival születtek?

Kb minden szexkapcsolatomat meg egyéjszakásomat én offoltam, ők még kerestek volna. Oké, nyilván nem a kezemet akarták megkérni, csak tovább szexelni, de ettől függetlenül én dobtam őket, mert nem akartam többet, vagy lett normális kapcsolatom. Volt olyan, aki még évekkel a szexkapcsolat után is rendszeresen bepróbálkozott, úgy is, hogy közben férjhez mentem, amit látni is lehet a profilomon. Szóval soha nem sírtam a párnámba utánuk. A te valóságod nem az én valóságom. Az enyémben a szex az csak szex. (17-es voltam)

2022. febr. 23. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!