Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők is ilyenek?
Szóval a férfiak áltában akármilyen közönséges, k*rvás nőt megdugnának, na meg persze rá vannak gerjedve a műnőkre, amit büszkén fel is vállalnak, mondván "b*szható, de barátnőnek azért nem kéne, annak jó lesz átlagos nő".
Nőktől viszont még nem hallottam, hogy aláfeküdnének bármilyen proli dzsigolónak, aki elég izmos és elég nagy a pénisze, de azért kapcsolatra nem kéne.
Létezik ez a jelenség, csak a nők kevésbé reklámozzák, vagy ez tipikus "férfidolog"?

Miért olyan hülyék egyesek, hogy a saját agyuk működését próbálják mindenkire ráhúzni, csak azért, mert ők is puncival születtek?
Kb minden szexkapcsolatomat meg egyéjszakásomat én offoltam, ők még kerestek volna. Oké, nyilván nem a kezemet akarták megkérni, csak tovább szexelni, de ettől függetlenül én dobtam őket, mert nem akartam többet, vagy lett normális kapcsolatom. Volt olyan, aki még évekkel a szexkapcsolat után is rendszeresen bepróbálkozott, úgy is, hogy közben férjhez mentem, amit látni is lehet a profilomon. Szóval soha nem sírtam a párnámba utánuk. A te valóságod nem az én valóságom. Az enyémben a szex az csak szex. (17-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!