Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők is ilyenek?
Szóval a férfiak áltában akármilyen közönséges, k*rvás nőt megdugnának, na meg persze rá vannak gerjedve a műnőkre, amit büszkén fel is vállalnak, mondván "b*szható, de barátnőnek azért nem kéne, annak jó lesz átlagos nő".
Nőktől viszont még nem hallottam, hogy aláfeküdnének bármilyen proli dzsigolónak, aki elég izmos és elég nagy a pénisze, de azért kapcsolatra nem kéne.
Létezik ez a jelenség, csak a nők kevésbé reklámozzák, vagy ez tipikus "férfidolog"?

létezik, csak nem reklámozzák, mert más a társadalmi megítélése
mindjárt jönnek a kommentek, hogy "jaj, én csak szerelmesen tudok szexelni", de hallottam én már ezt 😂

Szerintem ugyan olyan butaság azt mondani, hogy minden férfi fűvel-fával kefélne, ha ideje engedné, na úgy butaság azt is mondani, hogy néhány nő, nem tenné szét kb akárkinek a lábát.
Csak talán, tudod, míg egy férfinak megveregetik a vállát, a nőt elhordják mindenféle utcainak.
Nagyon kettős a mérce, mindenben.
#2, ugyanerre gondoltam.
Én múltkor azon akadtam ki kicsit, hogy a férfi ismerőseim kijelentették, hogy mind megdugnának egy transz netcelebet, csak ne adjon ki hangot közben (mert ugye a hangja férfias maradt) 😐

Nekem nem feltétlen kell szerelem a szexhez, volt korszakom amikor csak lazább kalandjaim voltak. De sose volt bennem az, hogy mindegy csak valaki dugjon meg, kellett vonzalom természetesen minden esetben. Viszont akkor nem kerestem kapcsolatot, így ezért voltam vele úgy hogy kapcsolatra nem kéne, de szórakozni lehet.
Szóval a nőknél is van olyan hogy csak szexre kell egy férfi, de a kettős mérce miatt sokan nem hangoztatják, csak csendben élvezik az életet:)

Hallottam már ötvenes nőtől :
" De lenyalnám a motorról a futár srácot "...
És van olyan szomszédnőm, tanárnő, akihez egy kukás pasi jár dugni. Kukás ruhában. Persze csak akkor,ha a férje dolgozik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!