Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki szokott átölelve elaludni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szokott átölelve elaludni párjával?

Figyelt kérdés

A válaszadás (szavazás) szempontjából indiferens, hogy ki - kit ölel át alvásnál. Páldául: a párod hátulról átölel csak vagy te a párodat. A lényeg engedje a másik és álltalában döntő többségében így aludjatok el és ne az ágy másik végében aludjon a másik.

Ha gondolód írd meg lent ti - te, hogy szoktatok aludni részleteiben pároddal azt is, hogy nőként vagy férfiként kommentelsz meg életkorod. Ha éppen nincs párod de ha lenne, akkor mi az ideális eset számodra.

2022. febr. 23. 08:43
A kérdező szavazást indított:
Egymást átölelve szoktunk aludni párommal, ha együt vagyunk. (Nő vagyok)
Egymást átölelve szoktunk aludni párommal, ha együt vagyunk. (Férfi vagyok)
Nem szoktunk egymást átölelve aludni párommal. (Nő vagyok)
Nem szoktunk egymást átölelve aludni párommal. (Férfi vagyok)
Igényelném hogy egymást átölelve aludjunk, de mostani párommal ez nem működik. (Nő vagyok)
Igényelném hogy egymást átölelve aludjunk, de mostani párommal ez nem működik. (Férfi vagyok)
Nincs párom jelenleg, de igényelném hogy egymást átölelve aludjunk párommal. (Nő vagyok)
Nincs párom jelenleg, de igényelném hogy egymást átölelve aludjunk párommal. (Férfi vagyok)
Nincs párom jelenleg, de nem is igényelném hogy egymást átölelve aludjunk párommal. (Nő vagyok)
Nincs párom jelenleg, de nem is igényelném hogy egymást átölelve aludjunk párommal. (Férfi vagyok)
40 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
Mindig úgy alszunk el, hogy átöleljük egymást. Vagy ő fordul oldalra és én bújok hozzá átölelve, vagy fordítva.
2022. febr. 23. 08:49
 2/16 anonim ***** válasza:
97%
Együtt élünk, majdnem minden este én teszem a fejem a mellkasára, ő pedig átölel, ha így nem kényelmes, akkor kiskifli-nagykifli pozícióban szoktunk aludni. Szerencsére mindketten egyformán igényeljük ezt a fajta intimitást is. 40N/44F
2022. febr. 23. 08:49
 3/16 anonim ***** válasza:
58%
Nem szoktunk együtt aludni a párommal 😀
2022. febr. 23. 09:01
 4/16 anonim ***** válasza:
93%

Mindig átölelem hátulról, és úgy alszunk el már 1,5 éve, kb. mióta együtt alszunk.

29/F

2022. febr. 23. 09:07
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
Nálunk változó. Van, hogy átölelem/ő ölel át, de van, hogy nem, mert éppen úgy kényelmesebb. Ami viszont állandó, hogy olyankor is érintkezzen valamelyik testrészünk (kezünk, lábunk, fenekünk stb. 🙂). N/35
2022. febr. 23. 09:22
 6/16 anonim ***** válasza:
55%
Nem ölelkezünk, nekem a melegsége irritáló. Bárkinek, bárminek a melegsége. Mindig melegem van, úgyhogy baromi kényelmetlen.
2022. febr. 23. 10:53
 7/16 anonim ***** válasza:
82%

Mivel horkolok, jobb, ha neki hátat fordítva alszom. Mivel néha éjszaka Ő is hangosabban fújja ki a levegőt (néha nyög) így Ő is inkább hátat fordít nekem. De például nyáron amúgy is meleg van, csak izzadnánk. Évek alatt kitapasztaltuk és tudjuk hogy kényelmes mindkettőnk számára. Természetesen ettől egyikünk sem szereti kevésbé a másikat és egyikünk sem érzi elhanyagoltnak magát.

F45

2022. febr. 23. 11:00
 8/16 anonim ***** válasza:
75%
Nem nyerő, iszonyúan elzsibbad tőle a kéz. Nőként biztos remek móka, de ha a te kezeden fekszenek vagy kell oldalt lenned végig, attól a kar elzsibbad és az egy idő után naaaaaaagyon kellemetlen.
2022. febr. 23. 11:16
 9/16 nemaRendőrség ***** válasza:
96%

Elaludni úgy szoktunk, hogy én fekszem, asszony pedig át ölel.

Felkelésnél pedig mindig úgy kelünk, hogy asszony fekszik és én ölelem.

Nem tudjuk mikor cserélődik ki a szerep, de mind a ketten boldogok vagyunk vele

2022. febr. 23. 12:07
 10/16 A kérdező kommentje:

Aki leírta tapasztalatát véleményét tőlem eddig mind zöld pipát kapott.

A lépontozókat sosem értettem ezen az oldalon azzal kapcsolatban, hogy valaki a kérdésre a tapasztalatát megossza. Attól függetlenül, hogy a lepontozónak más a hozzálássa tapasztalata adott kérdésben. Lehet nem szavazni is és csak leírni a véleményed. Persze itt gyk. szerintem sok a troll is alapból. Vannak hibái ennek a pontozási rendszernek itt. Akinek számít, hogy lepontozzák az nyugodtan sz@rja le a lepontozókat! :)

Köszönöm azoknak akik eddig leírták véleményüket!

2022. febr. 23. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!