Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan mintha féltékeny lenne vagy ezt minek lehet betudni?
Figyelt kérdés
Volt évfolyam társam jött hozzám festeni, glettelnk, tapétázni (szobafesto). Akivel ismerkedtem folyamatosan b@szogatott, hogy ott más is lehet, 5 perc alatt le tudja stb... Hulyesegeit nyomta állandóan. Volt, hogy rendeltünk kaját, szóvá tettem már direkt neki milye. Kis aranyos volt, kedves a futár srác, nem szólt egy szót se, csomagolt ki a vacsorát és látszott rajta, hogy ideges volt. Én egy pillanatra meg is ilyedtem rá se akartam inkább kérdezni mi a baj, úgyis azt mondta volna semmi... Volt, hogy beszéltem egy ezer éves barátommal, megjegyzéseket tett vagy ja... Értem... Nem tudom hova tenni ezt. N292022. febr. 22. 11:05
1/7 anonim 

válasza:

Valószínüleg túlzott féltékenység, igen.
3/7 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam... De közben több vasat tartott a tűzben mint rajottemcezert inkább el váltak útjaink... De nagyon hangoztatta ő nem féltékeny, ő sose senkire... Köszönőm!
2022. febr. 22. 11:21
4/7 A kérdező kommentje:
2 az enyémben mert miért is?
Meg tudod fogalmazni?!
2022. febr. 22. 11:21
5/7 A kérdező kommentje:
2#bocs de semmi okot se adtam rá, hogy ilyen vagy hasonló megnyilvanulasokat kapjak...biztos elrendezett 5 perc alatt, neki ez csak kettő stb... Te fejedben van valami hatalmas gond, inkább kezeltesd magad
2022. febr. 22. 11:23
6/7 anonim 

válasza:

Betegsesen féltékeny szobafestővel összejönni elég rossz üzlet. Gond van a viselkedésével, kevés pénze van és mindig festékes ruhában van.
7/7 A kérdező kommentje:
6 te is miről beszélsz? Jézusom..... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
2022. febr. 22. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!