Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom a féltékenységre?
A kiszemeltem, akivel néha kicsit beszélgetünk, és nagyon lassan alakul a tali, szóval bejelölte az exét facebookon, a csaj meg visszajelölte őt. Ez régi történet, sokáig együtt voltak, de már vagy 8 éve szakított vele a lány, gondolom, akkor a csaj törölte őt. Azt tudom, hogy többször is jelölte őt a srác, csak a lány mindig visszautasította, egészen eddig. Néha beszélgetnek, azt tudom.
A pasinak azóta s volt komoly kapcsolata, a lány 2 éve együtt van a pasijával, együtt élnek.
Én mégis féltékeny vagyok, összejöhetnek még vajon? :(

Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem.
Mondjuk az para, hogy ennyire nyomozol a srác után, aki még csak nem is a párod.

Miért ne nyomozzon?
Lehet a srác még a volt nője után kajtat (ha azóta se volt komoly kapcsolata), vagy csak simán jóba akar lenni exével.
Ha magamból indulok ki, én egyik exemmel se tartom kapcsolatot, minek? Töröltem is őket.
Nem akarom látni más nőkkel pózol, se azt ha összeházasodtak velük.
A felsolgozás, elengedés is könnyebb ha törlik egymást.
Ha pedig kiderül, hogy még nincs túl az exén és nem is kész egy másik komoly kapcsolatra, jobb ha időben kiderül és pasi nem rabolja idejét.(Pasik nagy része pedig nem közli egyik nővel sem, ''más nőkkel is kavarok'', ''az exemmel akarok újra összejönni'').
Az élet rövid, az idő drága.
Van sok más pasi aki talán nem csetel az exével.
Ha pedig csak jóba akarnak lenni (ilyen is lehet, attól még hogy én nem), az még oké.
Az ne legyen a pasi ha szakít az exe, bármikor visszamegy hozzá és dobja aktuálisat.
Én se örülnék ha pasim exemmel csetelne, de a pasijaim se örültek volna ha bármelyik exemmel csetelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!