Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vonzodom az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzodom az olyan férfiakhoz akik bántanak érzelmileg vagy ignorálnak?

Figyelt kérdés
Elkezdem hozzájuk kötődni, még ha nem is kerültünk túl közel beleélem magam, s nagyon megvisel ha nem alakul ki semmi, sírok is néha ha visszavagyok utasítva azáltal, hogy nem keres a kiszemeltem. Mit tegyek? 20L
2022. febr. 22. 02:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
45%
Valószínűleg a jó tulajdonságaikhoz vonzódsz és nem vagy rutinos a rossz tulajdonságok korai felismerésében.
2022. febr. 22. 02:17
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Ne lovald bele saját magad, vedd lazán. Ha alakul alakul, ha nem hát nem. A vonzalmat nem tudod irányítani, de ők sem azt, hogy nem érzik. Kötődni meg olyanhoz érdemes, aki viszonozza az érdeklődést.
2022. febr. 22. 02:19
 3/13 anonim ***** válasza:
62%

3

Érdekes, én is nő vagyok, mégsem ilyen alakokhoz vonzódom, akkor nem lennék több, mint 8 éve komoly kapcsolatban. Inkább te vagy az elmeroggyant.

2022. febr. 22. 03:21
 4/13 anonim ***** válasza:
51%
Mert az ilyen férfiak izgalmasabbak. Egy kedves, udvarias férfinél nem kell aggódni, hogy ilyeneket tesz, ezért unalmasnak tartod őket. Általában sajnos 30-40 évesen jön rá a nők nagy része, hogy a megbízhatóság és a kedvesség igenis fontos egy kapcsolatban. Ez van, ez az élet rendje általában.
2022. febr. 22. 06:32
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg gyerekkorodban apáddal volt valami probléma. Ezért vágysz az olyan férfiak figyelmére akik leszarnak téged.
2022. febr. 22. 07:03
 6/13 anonim ***** válasza:
58%

#5 ez hülyeség. Ezt a “kedvesrendes” férfiak találták csak ki.

Kérdező: én is ilyen voltam, mint te, mert az apám gyerekként és fiatalként folyton bántott és megalázott, kritizált, soha nem feleltem meg neki. Aztán elmentem terápiára, és megváltozott a hozzáállásom. Mire ez bekövetkezett, ismerkedésnèl már az első sértő mondat, kritizálás, bármiféle bántás után kihajítottam az illetőt, és tudtam, hogy nem méltó hozzám. Akkor már hiàba próbáltàk úgy beállítani, hogy èn vagyok kevés hozzàjuk és én nem felelek meg. Tudtam, hogy ők a kevesek hozzàm.

A terápia által kialakult egy egészséges önbecsülésem, amit a szüleimnek kellett volna gyerekkoromban kialakítani.

De sosem késő ezt helyrehozni, és akkor zsigerből csak olyannal fogsz kezdeni, aki tisztel és szeret.

Sok sikert!

2022. febr. 22. 07:07
 7/13 Noren1989 ***** válasza:
0%
Vàrjuk Meta megjelenését!
2022. febr. 22. 07:31
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Vagy apad miatt, vagy szimplan csak oket latod ferfiasnak, de ezek a ferfiak alkalmatlanok egy komoly kapcsolatra.
2022. febr. 22. 09:04
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
drogos hülye gyerek társaságban mozogsz.. Vagy neked is azok a csávók kellenek akikre rajtad kívül még 30 nő rárepülne.
2022. febr. 22. 11:33
 10/13 anonim ***** válasza:
15%

#7:

Mi alapon is?

Előtte múljon el a migrén, ember.😂

2022. febr. 22. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!