Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzitek hogy a nők túlzásba vitték?
Már a dicséretet is zaklatásnak veszik, mindegyik férfi (kivéve az amelyiktől akarnak valamit) egy agresszív, erőszakos, pedofilnak van beállítva. Teljesen irreális.
Másik kedvencem mikor kitalálják hogy 10 éve őket egy milliomos faszi megerőszakolta.:D

Bálintka privátban pofonnal fenyeget 😂😂
Amúgy vicces, más kérdés alól is érkezett már tőle hasonló.

38
Valaki csak úgy tudja kiélni magát, hogy anonim oldalon fenyegetőzik...nevetni kell rajta és kész...ennyit ér..a valóságban biztos egy olyan szürke kisegér, aki kettőt nem mer szólni. Ezért hagyatkozik ilyen névtelen oldalakra.

"Az a baj, hogy sok mindent munkának neveznek, ami nem az. Az, hogy valaki egy szolárium stúdióban osztogatja a zsetonokat, vagy műkörmöt épít, esetleg a huszadik személyi edző valamelyik teremben, annak társadalmilag semmi haszna nincs!"
????????
És ez hogy jön ide? Azért, mert valakinek műkörme van, vagy edzőterembe jár, még dolgozhat mellette bármit - márpedig, tök mindegy, mi az a munka, ha fizetnek érte, akkor van rá igény, ergo kell a társadalomnak.
Most az, amit idehánytál, kb. ugyanaz, mintha azt mondanánk, hogy kb. a férfiak 20%-a hasznos, bezzeg a többi xbozozik folyton, az edzőteremben fotózgatja magát a tükörben meg focimeccsekre jár - ezeknek mi társadalmi haszna?

38-as!
Olvasd már el még egyszer amit idéztél tőlem, és értelmezd!

37
Nyilván személyiség zavaruk van..mint Piton a Harry Potter-ből. Azt hitte magáról hogy jobb Jamesnél, és ő "érdemli meg" Lilyt, miközben egy fasizmus felé húzó, antiszoc férfi volt, aki a későbbi életében olyan szinten terrorizálta a rá bízott gyerekeket, hogy sokuk jobban félt tőle, mint a különféle gyilkos szörnyetegektől, akik minden évben terrorizálták az iskolát.
Számára mindig nyitva állt a lehetőség hogy összeszedje magát és tovább lépjen; keressen valakit aki viszont tudja szeretni, de a megszállottsága élete végéig kitartott.
Egy intelligens, sok dologban rendkívül tehetséges varázslónak lett leírva. Akármit kezdhetett volna az életével. Helyette ő bunkózott mindenkivel ok nélkül. Ő nem is akart kitörni. Meg sem próbálta, egy icipicit sem.
Na, kb az ide írogató incelek is olyasmik lehetnek, mint ő.

22:08, "megvédik magukat a mocskolódásaik ellen"
Ha neked az számít megvédésnek, hogy sok esetben az anyukájukat, meg az egész felmenőiket szidják, a kérdezőket provokálják aljas módon, mindenféle utolsó nemtudomminek elhordják, akkor add a lovat te is alájuk.
Az a tipikus férfigyűlölő femináci horda szorult be ide is, akik a legkisebb támadásra is undorító módokon reagálnak...
Akkor mit csodálkozol egy szemkinyomós reakción? Nem hinném, hogy megfenyegetett evvel itt bárki valakit is, mivel azt én hoztam fel példának, de a túlbuzgó feminista csőcselék gondolom már töröltette azt is....
Az incelek jönnek a bugyuta kérdéseikkel, ezeknek meg már kattanásuk van tőlük, és a lehető legundorítóbb módokon reagálnak rájuk.
Ezt nevezed megvédésnek?
Ezeket a feminácikat én 50x nagyobb trágyalének gondolom, mint az inceleket, akiket savaznak.

41
Egy ilyen általánosító kérdésre mit vársz? Hogy bólogatnak, mint a szamarak? Ha én írnék ki az incelekrôl hasonló kérdést, hogy mindegyik nőgyűlölő, mamahoteles munkanélküli lúzer, aki kettőt nem mer szólni és ezekért a lipotra való..szó nélkül tűrnéd, vagy jönnél fröcsögni és megmondani a magadét, ahogy tették a nők most?
Nem is kell válaszolnod, ha majd megjöttem a munkából, megteszem..és meglátjuk, ti hogy reagáltok rá...🤦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!